Un parell de notícies

Avui un parell de notícies comentades
El PP presenta les mateixes esmenes al pressupost de la Generalitat que Mieras l’any passat.
La notícia diu:

  • El PP de Badalona ha presentat 460 esmenes al pressupost de la Generalitat
  • El president del grup a Badalona, Xavier García Albiol, va presumir d’haver presentat les mateixes esmenes al pressupost que havia presentat el PSC l’any passat, concretament l’actual consellera de Cultura, Caterina Mieras.

És impressionant perquè, com el Garcia Albiol diu, si l’any passat el PSC volia que s’aprovessin aquests 460 esmenes, ara s’haurien d’aprovar totes… No?
“Entre les esmenes destaca la que fa referència a la necessitat d’invertir en l’aplicació de mesures per a la reducció del soroll a les zones per on passa l’autopista C-31, problema denunciat a bastament tant per l’Ajuntament com pels veïns afectats. A més, es considera urgent la construcció d’un centenar de pisos de lloguer a preu assequible, ampliar els jutjats i construir el CEIP del Progrés, a més d’ampliar l’IES Pompeu Fabra i acabar les obres del Ventura Gassol. També demana inversió per fer dos CAP nous”
En teoria el PSC hauria d’aprovar aquestes esmenes, però molt en fa que no ho faran. Però és que segur que si depengués del PP tampoc s’aprovarien. És aquesta mena de política a la que els nostres polítics ens tenen acostumats, d’estar a l’oposició amb una postura destructiva més que constructiva 🙁

L’Ajuntament de Badalona reconeix un dèficit de 8,3 milions i aprova un pla per sanejar-lo
“L’Ajuntament de Badalona haurà d’ajustar el seu pressupost durant els propers tres anys a fi de sanejar unes arques que actualment acumulen un dèficit de 8,3 milions d’euros. La situació és difícil, segons que es va reconèixer dimarts en el ple municipal, i per això l’equip de govern -PSC, ICV-EUiA i ERC- s’ha vist en la necessitat d’aprovar un pla de sanejament que s’ha trobat amb el vot contrari dels grups de l’oposició.”

No crec que calguin els meus comentaris…

Les dues notícies són de Vilaweb – El Punt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.