Habitatges a Badalona

No puc deixar de comentar aquesta notícia, encara que sigui breument: Badalona triplica l’índex de venda d’habitatges

“Els constructors, però, tenen dubtes respecte al futur, ja que lÂ’escassetat de terreny urbanitzable fa que no es puguin iniciar noves construccions.
Entre els terrenys disponibles hi ha les zones del Cristall i del barri de Coll i Pujol, on hi ha els terrenys de Can Llamas.
Per damunt de lÂ’autovia B-20 no es permet la construcció, tot i que hi ha en marxa diverses promocions al voltant de la riera de Canyet. “

Per damunt de l’autovia B-20 ja s’ha construït, i massa, si se’m permet dir-ho. D’altra banda, la zona del Cristall és molt gran i hi ha el projecte de fer molts habitatges allà. No puc dir si realment queda o no espai per construir a Badalona, però, la veritat, no voldria que l’excusa que no hi ha espai per construir servís per facilitar la construcció a les poques zones verdes que hi ha a la ciutat.

Un pensament sobre “Habitatges a Badalona

  1. Efectivament la zona de la fàbrica del cristall és un gran espai que es dedicarà a la creació de nous habitatges. Sempre en la línia que segueix Badalona, molts habitatges i pocs equipaments. als que ens agrada fer esport i passejar pels parcs lamentem que l’objectiu de Badalona sigui el convertir-se en una gran ciutat dormitori. No entenc com amb 200.000 habitants que té Badalona, no es planteja la creació d’un centre esportiu a l’estil del que tenen altres ciutats amb menys habitants que Badalona. Em refereixo a equipaments de l’estil de Can Arimon a Mollet, o les piscines de Sant Adrià, centres esportius on es pugui fer natació, bàsket, fitness, activitats dirigides, etc…
    Enlloc de crear tanta vivenda per treure’n un profit, farien bé en pensar què és el que realment necessita el ciutadà de Badalona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.