…gimnassos…

l’altre dia en Capgros parlava de l’abundància de forns de pa i pollastres a l’ast que hi ha a la ciutat, sempre va bé tenir una de quart a mà! Bé, doncs davant d’aquest excés jo he tingut bastants problemes per trobar un GIMNÀS en ordre! És a dir, amb bones instal·lacions, però sense haver de deixar-m’hi la nòmina.

És impressionant, perquè clar, les intal·lacions municipals….bé, vaig preguntar per la piscina i em van dir que havia d’apuntar-me a una cua de dos anys per poder anar-hi! De pedra em vaig quedar!

NO és que tingui afició a queixar-me, però després de viure un any a una ciutat del Maresme on era molt més fàcil trobar un lloc on poder fer exercici perquè la meva esquena no es contracturés cada dos per tres, em sembla insòlit. Realment insòlit.

2 pensaments sobre “…gimnassos…

  1. Es muy cierto lo que dices , en Badalona hay pocos gimnasios
    y encima son muy caros .

    P.D : Carlos si ves este post enviame un correo o agregame al MSN Messenger .

  2. Doncs és ben veritat. Després de l’estiu em van entrar remordiments i em vaig posar a buscar un gimnàs. Vaig recórrer tots els gimnasos de la meva zona i les properes (cosa fàcil doncs n’hi ha ben pocs) i em vaig escandalitzar. Finalment, m’he decidit per un gimnàs municipal de Barcelona: bons serveis, bon ambient i bons preus. Però ben lluny de casa.
    Què trist…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.