Pla General Metropolità a l’entorn del carrer de Sant Bru

Aquest anunci va estar publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el 21 d’octubre de 2004. La qüestió és que m’agradaria saber quin és el “Pla General Metropolità a lÂ’entorn del carrer de Sant Bru (Núm. exp. 17/D4-04)”. El millor és que per fer la consulta cal anar al Departament de Plànol de la Ciutat de l’Àmbit de Serveis del Territori, en horari d’atenció al públic dels serveis administratius. Aquest departament es trova al carrer Francesc Layret, 101-107, 1r., el que he estat incapaç de trobar és l’horari aquest d’atenció al públic, però em fa que coincidirà amb el meu horari laboral 🙁 Si algú em pot fer cinc cèntims de que va això li agrairia 🙂

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió de data 28 de setembre de 2004, va acordar exposar al públic els treballs de formació, amb caràcter previ a l’aprovació inicial, de la modificació del Pla General Metropolità a l’entorn del carrer de Sant Bru (Núm. exp. 17/D4-04), promogut i tramès d’ofici per aquesta Corporació Municipal, a l’empara de l’article 8 de la Llei 2/2002, de 14 de març, d’Urbanisme a Catalunya (LUC), i aprovar el Programa de participació ciutadana que s’integra en la memòria, en el qual s’expressen les mesures i les actuacions previstes amb la finalitat de facilitar la divulgació i la comprensió dels objectius i del contingut dels treballs de planejament.

Aquests treballs de formació s’exposen al públic duran el termini d’un mes, a comptar des del dia hàbil següent a la darrera publicació de l’anunci corresponent, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un dels diaris de més divulgació, als efectes que es puguin presentar al·legacions, formular suggerències o si escau, altres propostes alternatives de planejament.

Els esmentats documents poden ésser objecte de consulta pública a les dependències del Departament de Plànol de la Ciutat de l’Àmbit de Serveis del Territori, en horari dÂ’atenció al públic dels serveis administratius, durant el termini més amunt esmentat. L’assistència tècnica a la que es refereix l’article 8.5 de la Llei 2/2002 es prestarà per Planejament Urbanístic en el mateix horari.

3 pensaments sobre “Pla General Metropolità a lÂ’entorn del carrer de Sant Bru

  1. He trucat a l’Àmbit de Serveis al Territori, preguntant lÂ’horari dÂ’atenció al públic.
    La resposta ha estat “suposo que de 9 a 13 o 13,30” (ni tan sols un “Bon Dia”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.