Sí al Corte Inglés

Hi ha penjat aquests dies al pont de l’autopista que passa per sobre de Martí Pujol un cartell dels veïns del barri del Sant Crist defensant el nou Corte Inglés, les zones comercials i el sursum corda.

Mai plou a gust de tots. El que està clar és que n’hi ha que fan més soroll que d’altres però, al final dels finals, un home, un vot 😉

Quant a Capgròs

També conegut com Isma, el Capgròs és possiblement el col·laborador de Badalona Bitàcola que més valor aporta al blog. Més fins i tot que el seu administrador!

4 pensaments sobre “Sí al Corte Inglés

  1. Sí, jo també l’he vist aquest cartell! Sí, de vegades hi ha veus que sonen més que d’altres i oblidem que aquestes altres existeixen.

  2. Jo diria que no han estat moltes les veus que s’han alçat contra el Corte Inglés. Més aviat ha estat una lluita contra l’ampliació de la zona comercial de la ciutat europea del bàsquet, ja que juntament amb el Corte Inglés estem parlant de dues zones comercials de molts metres quadrats en un espai relativament reduït.

  3. Si no recordo malament, el cartell venia a dir alguna cosa així com “que sí a tot“.

    En fi, el que vull dir és que, i en tot moment sense posicionar-me, solem enlluernar-nos amb aquells que tenen uns canals de comunicació amb més visualitat o una organització de “lobby” més estructurada i, en canvi, passem per alt que tot té dos punts de vista… o més 🙂

  4. Independentment de la reivindicació, es vergonyós constatar la poca cura que han tingut a l’hora de escriure-ho “Bolem Ya” (transcrit literalment del cartell)
    Realment una entitat que representa a un col•lectiu de persones ha de cuidar molt mes la seva imatge doncs es l’imatge de tots els veïns.
    Lamentable, molt lamentable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.