Sergi Soler – Badaweb

Llegeixo a la Revista de Badacentre Revista trimestral de la Federació de Comerç del Centre una entrevista a Sergi Soler de Badaweb.

Diu Sergi:

Som un web totalment independent, no és de l’Ajuntament encara que alguns ho pensin.

Potser el fet de publicar les notícies de Badalona comunicació reforça aquesta errada. De fet si vols mirar les notícies a la web de Badalona comunicació (per cert, que és la mateixa web que la de Radio Ciutat de Badalona), el resultat és una plana de Badaweb. Així la confusió no pot ser més fàcil 🙁

Una cosa més. A la pregunta En termes d’Internet, què queda per fer a Badalona? respon:

Jo trobo a faltar un bon web municipal, com el del l’Ajuntament de Barcelona, que doni tota la informació del consistori i ofereixi ajudes i mapes, en definiva, serveis.

Doncs té tota la raó, el web de l’Ajuntament està lluny de ser un bon web.

Només acabar amb un petit comentari sobre Badaweb: El disseny podria millorar força…

A més, el fet que sigui igual que el de Portalgranollers.com i PortalMataro.com és poc seriós 🙁

5 pensaments sobre “Sergi Soler – Badaweb

  1. Només un altra petit comentari sobre Badaweb
    Ja fa uns quants anys, quan va aparèixer la pàgina web de Badaweb, donant informació sobre els diferents establiments comercials, bars, restaurants, etc… de Badalona, els vaig enviar una nota demanant que completessin la informació donada d’aquests establiments indicant l’accessibilitat als mateixos.
    Pocs dies després, vaig rebre la següent resposta: que significa accessibles?.
    Crec que no caben mes comentaris, però els vaig contestar explicant el significat de la paraula. Des de llavors estic esperant resposta.

  2. No és l’únic que no tenen en compte. A la secció de contactes nomès hi ha lloc per “noi busca noia” i noia busca noi”. Prenguin nota de http://www.elbadiu.net/contact.php .
    A Badaweb.com nomès interessa la part comercial i per això no paren en d’altres “detalls”

  3. En resposta als vostres comentaris:

    Respecte al caire comercial de Badaweb, és innegable. Per poder tirar endavant, hem de treballar, i no tenim massa temps per fer tot el que la gent ens demana, tot i que ens agradaria. Però poc a poc anem afegint coses als nostres cercadors. (en el darrer any: un cercador de feina, hem traduït la web a 7 idiomes, hem redissenyat la web (tot i que a algú no li agradi el resultat), i un munt d’etcèteres …)

    Respecte a les notícies, dir i repetir que no tenim res a veure amb l’ajuntament, i que si les notícies de badaweb.com, les publica Badalona Comunicació és per que vam arribar a aquest acord amb aquesta empresa. Que son més d’un color que d’un altre, no ho negarem. Aquesta empresa pertany a l’ajuntament, i en política no ens hi posem. Però creiem que és la manera més digne de tenir unes notícies de la ciutat de forma gratuïta per tothom que les vulgui llegir.

    Jo entendria totes aquestes crítiques d’una altra manera, si aquesta web (badaweb) pertanyés al consistori, ja que es pagaria de la butxaca de tots nosaltres. Però sent quelcom que no us costa ni un duro dels d’abans …

    Accessibilitat: Lluis, et recordo perfectament, i creia que t’havia contestat en el seu dia. Planteja’t que ens costaria a nosaltres trucar a cadascuna de les empreses, negocis i botigues que hi ha a la nostra base de dades, preguntant si són accessibles. Ho sentim molt, però no tenim recursos per afrontar aquesta tasca tot i que ens agradaria. Ara bé, si ens la pots facilitar tu …

    Trobar Parella: En aquest cas tens tota la raó. Ja t’hem fet cas (comprova-ho)

    En quant a PortalGranollers.com, PortalVic.com i PortalMataro.com, dir-te que son iguals que badaweb, ja que estàn creats amb la nostra eina Multiciudad.com. Si no et sembla seriós que exportem el nostre model de negoci a altres ciutats, només dir-te que cadascú te una manera de veure les coses …

  4. Gracies Sergi pels teus comentaris. Només voldria aclarir una cosa. El que no em sembla seriós no és que exporteu el vostre negoci. Això em sembla fantàstic i de fet m’alegro molt que una empresa badalonina del “mon Internet” s’estigui fent un lloc al mercat. El que no em sembla seriós és que totes les webs que feu tinguin el mateix disseny. Crec (i com dic sempre no em considero poseidor de la veritat) que cada “client” hauria de tenir la seva web dissenyada per a ell. Evidentment és més feina, però crec que no tanta com per que no mereixi la pena donar als habitats d’una determinada ciutat un web de serveis més personalitzat.

    I que quedi clar que les crítiques no desmeriexen la feina feta. Parlen de vosaltres… Doncs es que camineu 🙂

  5. Una coseta que m’havia deixat. És sobre les peticions d’en Lluís. No cal que truqueu a cadascuna de les empreses. Només cal que deixeu un camp disponible i que les empreses que vulguin us donin la informació. Si no la teniu deixeu el camp com “no disponible” i això convidarà a les empreses (especialments aquelles que tracten directament amb el públic) a omplir, positivament, aquesta dada.
    El tema de l’accebilitat potser por semblar “secundari”, però és vital per molta gent i un petit gest costa tant poc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.