Associació de Músics Professionals de Badalona

Fa uns dies es va constituir l’Associació de Músics Professionals de Badalona.

Segons diuen els seus promotors, Aquesta associació té com a finalitat promoure la música a la ciutat, i difondre l’activitat dels músics locals. Tenen pàgina web http://www.musicsbadalona.org/ i pel que sembla comencen amb força.

Tot i ser una associació de músics professionals espero que no s’oblidin de la molta gent que a la nostra ciutat fa música d’una manera no professional, però amb molta il·lusió i molta empenta.

En qualsevol cas, benvinguda sigui aquesta associació, és una demostració més de la vitalitat de la nostra ciutat 🙂

5 pensaments sobre “Associació de Músics Professionals de Badalona

  1. Quina casualitat que en enllaços hi ha argus (empresa amb seu a barcelona…) i vilaweb (que sempre anuncia argus)… em sembla que darrera això hi ha els mateixos de sempre

  2. Benvolgut Pasqual,

    No tinc a Argus als meus enllaços… Tot i això, que sàpigues que Argus, com diu a la seva web, és una empresa que va nèixer a Badalona fundada per uns badalonins. Per cert, també van fer la web de l’ajuntament i, si no m’equivoco, encara s’encarreguen del seu manteniment.

    En quan a Vilaweb Badalona, va ser fundada per Argus i tot i que actualment, sembla ser, que no depen directament d’aquesta empresa, segons diuen a l’apartat Ajuda a Vilaweb Badalona si que els patrocina, motiu pel qual sembla lògic que sempre estigui la seva propaganda allà.

    I en quan a Badalona bitàcola, doncs no té relació amb ningú i té relació amb tothom que volgui donar la seva opinió. Com ara tu 🙂

  3. Et demano disculpes, però el comentari anava per la pàgina dels músics.

    Cordials salutacions i endavant amb el web,
    Pasqual Massana

  4. Oh! Doncs vaig ficar la pota. Perdona’m tu, aquest cop he estat massa egocèntric :(. La veritat és que jo no m’havia fixat en aquest detall d’Argus i Vilaweb Badalona als enllaços de l’Associació de músics de Badalona, això sí, vaig veure que Badalona bitàcola no està inclosa 🙁

    Gràcies pels teus comentaris!

  5. Hola!
    Musicsbadalona.org és la pàgina web de l’Associació de Músics Professionals de Badalona. Aquesta associació l’hem feta uns quans músics -sense lligams amb cap empresa, institució o partit polític- per promoure la música a la ciutat, que bona falta fa.
    Argus ens ha ajudat a programar la pàgina (ens l’hem fet nosaltres mateixos), de forma desinteressada, i és una empresa nascuda a Badalona i portada per badalonins. És per això que hi ha un link. Com a agraïment.
    Vilaweb és un diari electrònic de referència i publica notícies relacionades amb la cultura i la música a BDN. També és lògic que hi tinguem un enllaç.
    No entenc aquestes suspicàcies de tipus “em sembla que darrera això hi ha els mateixos de sempre”. Darrera d'”això” només hi ha uns quans músics disposats a treballar per la cultura a la nostra ciutat, i que esperen poder oferir-vos, amb la web, tota la informació musical de la ciutat. Si entre tots en fem propaganda i la gent la va seguint, estic segur que donarem molta vida a la música local.
    Compto amb tu, Pasqual! 🙂

    Martí Serra (president de l’AMPB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.