Obres al carrer Marià Benlliure

Fa uns dies un lector del bloc em comentava, a través del formulari de contacte, la situació dels veïns del carrer Marià Benlliure. Sembla ser que a aquest carrer, les clavegueres es troben en molt males condicions i això fa que hagi fuites que van foradant el terreny. En conseqüència s’obren forats i es poden produir esllavissades que podrien ser perilloses pels habitatges. Dimecres el diari 20 minutos comentava la notícia i el meu interlocutor es preguntava perquè els mitjans locals no havien comentat res.

El diari “20 minutos”, a una notícia titulada Continuas inundaciones y hundimientos por una alcantarilla en Badalona deia sobre aquest tema:

El tubo del alcantarillado que hay bajo sus pies no es lo suficiente amplio para canalizar toda el agua que recibe de las viviendas y, cuando llueve mucho, las tapas de la alcantarilla revientan e inundan por completo la calle y algunas plantas bajas.

És curiós perquè és un carrer que fa pendent, així que molta aigua ha de baixar per a que s’inundin les cases.

Bé, he passat per allà i he fet un parell de fotos:

Obres al carrer Marià Benlliure de Badalona

Un camió llença sorra a un forat del carrer.

Forat al carrer Marià Benlliure de Badalona

Forat al carrer. Es pot veure la claveguera trencada.

La veritat és que sembla que tapar forats no pot ser una bona solució, caldria obrir tot el carrer i fer la claveguera de nou. Però segurament l’ajuntament no té diners per fer aquesta obra … 🙁

Un pensament sobre “Obres al carrer Marià Benlliure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.