Notícies variades sobre Badalona

Vilaweb Badalona informa que hi ha una Polèmica per l’adjudicació del servei de defensa jurídica de l’ajuntament. No tinc ni idea de com funcionen aquestes coses, però 20 milions de pessetes anuals són realment molts diners… Però potser està justificat…

El Punt diu que La segona fase del port de Badalona inclourà pisos tutelats per a la gent gran i de lloguer.
L’article comença bé:

L’únic que sembla clar és que al voltant del canal portuari hi haurà pisos de lloguer per a joves i habitatges tutelats per a la gent gran i, amb molta probabilitat, una escola que donarà servei a les més de 1.000 famílies que s’instal·laran a la nova zona.

Però…

El que sí que va poder garantir el regidor socialista és que entre l’oferta que cristal·litzarà al voltant del canal portuari hi haurà pisos socials, sense poder avançar, ara per ara, la quantitat.

Això sí, al final sembla que s’arregla…

A la banda esquerra del canal s’aixecaran tres peces d’habitatge, de planta baixa més cinc, que inclouran els pisos de lloguer per a joves i els tutelats per a gent gran.

I no puc deixar de copiar el paràgraf següent:

A la banda dreta del canal es construirà un front continu amb façana al canal o al parc del canal, de planta baixa, entresòl i un màxim de tres plantes per pis. També hi haurà un segon paquet d’edificis de planta baixa i dues plantes per pis, amb façana contínua al carrer Ponent. Aquesta banda es completarà amb un conjunt de blocs lineals de doble orientació, situats sensiblement perpendiculars a la directriu del canal. L’alçada màxima serà de planta baixa més nou pisos, exceptuant un edifici singular de planta baixa i dotze plantes.

Segur que amb una imatge en condicions queda molt clar…

I acabo amb un article de la revista Alhora titulat: 25 d’octubre: informe sobre el Pla Municipal de l’Habitatge i subtitulat Els afectats del sorteig del 2002 coneixeran la seva situació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.