ERC Badalona i les eleccions a la Federació Catalana de Futbol

La veritat és que ja tocava que algun membre del tripartit de Badalona digués alguna cosa respecte al lamentable espectacle que des de Badalona s’ha donat en el tema de les eleccions a la Federació Catalana de Futbol (més informació a El PSC i les eleccions de la Federació Catalana de Futbol i a Badalona i el futbol català).

Finalment ha estat ERC qui, a través d’una carta enviada pel president de la secció local, Miquel Alsina i Casellas, a la Maite Arqué, alcaldessa de Badalona, l’ha instat a emprendre les accions oportunes encaminades a impedir que fets com els relatats puguin repetir-se. El problema és que tampoc demana gaire…

Una vegada s’han repetit les eleccions a la Presidència de la Federació Catalana de Futbol el dissabte 8 d’octubre, i hi ha un president investit, ERC Badalona considera que cal posar de manifest una sèrie d’actuacions que han perjudicat seriosament la imatge de l’Ajuntament de Badalona, després que s’anul·lés per greus irregularitats l’anterior procés electoral. En aquestes pràctiques irregulars, hi van estar implicats diversos càrrecs eventuals i de confiança de l’Ajuntament de Badalona que van exercir com a pretesos delegats de múltiples clubs de futbol del país amb l’objectiu de decantar el resultat en favor d’una determinada candidatura.

Alsina ha emplaçat l’alcaldessa, amb el benentès “que comparteix amb nosaltres el dany irreparable que han causat a la bona imatge d’aquest Ajuntament, administració pública que hauria de ser model i exemple de transparència i bones maneres”, a “emprendre les accions oportunes encaminades a impedir que fets com els relatats puguin repetir-se”.

Més informació a la web d’ERC de Badalona: ERC trasllada a l’alcaldessa Maite Arqué el seu profund malestar per la injustificable implicació de càrrecs municipals en les eleccions anul·lades a la Presidència de la Federació Catalana de Futbol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.