Firefox

Firefox és un navegador d’Internet amb moltes qualitats. Una de les que més m’agraden és la possibilitat de tenir obertes diferents pàgines webs a un mateix navegador, és a dir, que s’ha acabat això de tenir 5 finestres obertes (o 20 que tot pot ser). Firefox permet tenir una sola finestra amb totes les pàgines que vulguis (s’accedeix a les diferents pàgines a través de pestanyes). No és l’únic avantatge que té, hi ha "extensions" que permeten afegir funcionalitats al navegador, com ara una que permet veure la previsió del temps a la barra inferior del navegador, o una altra que permet controlar el reproductor de música des del mateix navegador.

Google s’ha apuntat a la promoció de Firefox i facilita la seva descàrrega afegint la seva barra d’utilitats. Una barra que, entre altres coses, té un diccionari anglès – castellà que en posar-te sobre una paraula anglesa, et diu la seva traducció al castellà. Una utilitat que pot ajudar a llegir pàgines en anglès a aquells que tenen un coneixement mitjà o baix d’aquest idioma.

Això és publicitat? Doncs sí, es publicitat de Firefox :). I si el vols provar, t’ho pots descarregar prement lel botó que trobaràs al menú que hi ha a la dreta de la pàgina.

5 pensaments sobre “Firefox

  1. Hola,
    Provo de descarregar-me’l i no em funciona el vincle! Surt un xinu que diu que no! Què he de fer?

  2. Ja està, aconseguit! Ara bé, encara no hi trobo els avantatges… però segur que els trobaré!

  3. A veure, alguns metalls que et poden ser d’utilitat.

    • Si a sobre d’un enllaç fas un clic amb el botó dret del ratolí, et dóna la possibilitat d’obrir l’enllaç a una pestanya nova. Prova-ho. És molt útil!
    • No t’has trobat mai amb la necessitat de tenir dues páginas web obertes? Ctrl+t obre una nova pestanya on pots posar la página web que vulguis sense perdre la que tenies oberta.
    • Has provat la configuración de la barra de Google? Pots habilitar el traductor que et traduirà paraules de l’anglès al castellà. O pots activar que quan facis una cerca d’una paraula a una pàgina (CTRL+F) et marqui totes les aparicions d’aquesta paraula…

    Si demà tinc temps et dic alguna altra cosa 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.