Grafits a Badalona

Arrel d’una notícia sobre la nova ordenança de civisme de Barcelona podem llegir que L’Ajuntament de Badalona només ha posat 30 multes per fer grafits en els últims cinc anys i que de totes les multes, només se n’han cobrat 12.

Això contrasta amb el que havíem escrit aquí sobre la intenció de l’Ajuntament de ser menys permissiu amb el vandalisme tot reforçant-le les sancions.

Haurem d’esperar un temps per veure si hi ha una evolució en aquest tema i constatar si, aprofitant la iniciativa de Barcelona – amb les seves parts bones i les no tan bones – aconseguim una mica de millora en aquest tema.

Actualització: Podeu llegir més sobre aquest tema a:

Quant a Capgròs

També conegut com Isma, el Capgròs és possiblement el col·laborador de Badalona Bitàcola que més valor aporta al blog. Més fins i tot que el seu administrador!

Un pensament sobre “Grafits a Badalona

  1. Només cal passejar-se una mica per Badalona per fer-nos una idea del problema.
    Si donem una volta pel carrer del Mar a la nit, que pràcticament no hi ha gent, ens adonarem de l’estat de les façanes. A més, últimament, hi deu haver-hi un grupet que els ha donat per ratllar els vidres i miralls d’alguns comerços.
    La plaça de de les gavines, pot ser un altre exemple d’incivisme, aquí es junten els grafittis amb les caques de gossos, vandalisme amb el parc infantil i la porqueria pel terra.
    Realment, és un tema complicat, però el que no es pot fer és deixar-lo estar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.