L’ampliació del carrer Méndez Núñez

Faig un copiar i enganxar:

Ca l’Arnús podria tenir un vial d’entrada al parc a través del carrer Méndez Núñez, per a vianants i serveis (Badalona comunicació, 08/10/2004)

La segona mesura consistiria en la instal·lació de fites automàtiques que impedirien que els vehicles travessessin l’entrada del Parc, ja que les fites només podrien ser baixades pels vehicles dels serveis del parc.
La reducció de l’amplada en el tram de la zona dels plataners podria permetre que el vial hi passés sense afectar cap arbre, mentre que la instal·lació de les fites comportaria que l’entrada del parc només seria creuada per vehicles de serveis del parc, i no pels veïns de les cases properes que es construïssin un garatge amb accés al nou vial, tal i podia passar d’acord amb el projecte inicialment previst pel govern municipal. CiU Badalona (22/06/2006)

(les negretes són meves).

Faig notar aquests detalls bàsicament pel fet que demostra que allò que l’ajuntament diu que vol fer i el que realment vol fer malauradament no sempre coincideix.

De l’article de CiU és una “bona” notícia. El vial, sembla ser, ja no serà de 12 metres que era la previsió inicial i ara serà “només” de 8. Però, de nou, es demostra que l’únic objectiu a l’hora d’obrir aquest nou càrrer és la construcció d’uns habitatges a un lloc on ara no hi ha accés. És a dir que allò de:

Ca l’Arnús podria tenir un vial d’entrada al parc a través del carrer Méndez Núñez, per a vianants i serveis. Això permetria obrir el parc per l’única banda en què encara no hi havia garantit l’accés.

no era més que una excusa, dolenta per altra banda, doncs l’accés a Ca l’Arnús des de Méndez Núñez a través de Can Solei sempre ha estat posible i només depen de la voluntat de l’ajuntament d’obrir la porta de separació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.