PGM del carrer Sant Bru

Ahir es va aprovar la modificació del PGM a l’entorn del carrer Sant Bru. Aquest PGM inclou el polèmic vial que ha d’anar des del carrer Seu d’Urgell fins a la riera Canyadó. Segueixo sense entendre el motiu de fer aquest vial, però veig positiu que, al menys, es redueixi la seva amplada a 8 metres en tota la seva longitud. Quedi clar, però, que crec que és una mala inversió per a la ciutat i, especialment pel parc de Ca l’Arnús.

Per altra banda, fa uns dies llegia a el punt una carta dels lectors signada per un tal Pedro Jesús Fernández coordinador de la Plataforma ca l’Arnús Parc Públic, fent una crítica de l’actuació de CiU amb respecte al nou vial. Donat que no vaig acabar d’entendre per on volia anar vaig preferir no fer cap comentari, però avui he llegit la resposta de CiU i crec que no està de més conèixer les dues opinions.

Bé acabo, recomenant algunes lectures 🙂

Actualitzat 29/06/06

Per recordar: El nou eix de Ca l’Arnús i Can Solei només serà per a vianants i ciclistes. És una notícia del punt del 28 de març. Fa tres mesos. I diu literalment (les negretes són meves):

El nou eix principal de la unió dels parcs de Ca l’Arnús i Can Solei, que va de la cruïlla de Méndez Núñez amb Seu d’Urgell fins a la riera de Canyadó, només estarà habilitat per a vianants. L’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, va fer aquest aclariment ahir durant la presentació oficial del pla d’usos del parc metropolità.

Ara, 3 mesos després, s’ha afegit el us dels cotxes dels veïns que tinguin un garatge als nous edificis que es construiran al carrer. D’aquí a tres mesos més, què serà?.

I no em crec que fa tres mesos no tinguéssin aquest us ja previst… Sort que era un aclariment…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.