El telecentre de Llefià en perill

Llefi@Net – Xarxa Ciutadana de Llefià és una entitat sense ànim de lucre i molt activa que porta anys organitzant activitats relacionades amb l’alfabetització digital. La seva seu, el telecentre de Llefià, està ubicada a un local que pertany a l’associació de veïns Sant Joan Alt de Llefià, amb la que fins ara tenien un conveni o acord que els hi permetia ser-hi sense necessitat de pagar res.

Fa set mesos va haver un canvi en la junta directiva de l’associació i la nova junta ha decidit que Llefi@Net ha de pagar un lloguer pel local, la qual cosa posa en perill la seva continuïtat. L’associació fonamenta la seva petició en que té deutes (entre altres amb l’ajuntament) i que el local té un cost que Llefi@Net ha de cobrir. Però sembla que no és només aquest cost el que l’associació de veïns vol cobrar.

És una llàstima que associació de veïns i una entitat com Llefi@Net hagin d’estar d’aquesta manera quan, en teoria al menys, ambdues entitats busquen el millor per al barri. En qualsevol cas crec que l’associació de veïns hauria d’estar contenta de tenir gent com els membres de Llefi@Net disposats a implicar-se en el desenvolupament del barri.

Més informació a Llefi@Net

Actualització 16/01/07:El propietari del local de Llefi@net canvia el pany amb el maquinari dins (Vilaweb Badalona).

Això és il·legal. Per poder-los fer fora caldria una resolució judicial i en qualsevol cas una negociació més llarga i, si cal, amb intemediació de l’ajuntament o la Generalitat. Així no es fan les coses 🙁

2 pensaments sobre “El telecentre de Llefià en perill

  1. Gracias por el artículo y por el cumplido.

    Creemos que la colaboración y la unión de los esfuerzos es la mejor forma de conseguir las cosas, pero en este caso no ha podido ser, aunque por el momento aún quedan vías, pero muy pocas. Esperemos que no se agoten.

    Iremos informando.

    Un saludo,

    JL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.