Ciutadans

Demà dijous, a les 13 hores, al restaurant ca l’Arquè Ciutadans de Badalona – Ciutadans pel canvi fan una roda de premsa presentació de la seva candidatura a l’alcaldia de Badalona.

Divendres, a dos quarts de set de la tarda, a la Casa de Córdoba, fan la seva presentació els Ciutadans-Partit de la Ciutadania.

Trista la coincidència del mot Ciutadans en els noms de tots dos partits.

Curiós que tots dos partits es presentin amb només un dia de diferència.

I poca cosa més puc dir de moment. M’agradaria veure més informació a internet sobre tots dos partits. De Ciutadans de Badalona tenim el seu blog, esperem que aparegui una mica més d’informació de components de la candidatura, propostes de futur i fins i tot, participació activa als fòrums de la ciutat :). Dels Ciutadans-Partit de la Ciutadania m’agradaria veure alguna informació a internet…

Bé, estem en ple període pre-electoral. Serà difícil estar al dia, però, la veritat, aquest moviment m’agrada força, em fa sentir que la ciutat està viva 🙂

4 pensaments sobre “Ciutadans

  1. No sé ben bé quin programa tenen, però si és similar al dels seus companys del Parlament serà per pixar i no treure gota. Un partit que a nivell municipal centri tota la campanya en el bilingüisme ho trobo totalment fora de lloc. Més que res per tots els problemes que tenim a Badalona. En tot cas el bilingüisme a Badalona vindria per impulsar el català, que en molts barris som una especie en extinció els que ho parlem.

    Salitacions!

  2. Velez, t’equivoques 🙂

    Victor es refereix a Ciutadans per Badalona, partit liderat per en Carles Muntané. Els que centren la seva campanya electoral en el bilingüisme són els Ciutadans-Partit de la Ciutadania. Complicat tot plegat.

  3. Redéu!!!!! Les meves disculpes doncs!!! Ja fa dies llegia d’algú que hauríem d’anar en compte de no confondre als dos partits, i vaig jo i la cago abans de començar!!!

    Les meves disculpes de nou!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.