Manifest cívic per canviar el govern de Badalona

M’ha arribat per correu un manifest en el qual, un grup de persones de Badalona, demanen a ICV, ERC i CiU que facin una oposició crítica, activa i responsable al PSC, la força més votada en les eleccions de diumenge 27 de maig.

El manifest el podeu trobar a aquest fitxer pdf.

A mi em crida l’atenció que aquest grup de gent també considera al PP com una mena d’enemic molt molt dolent, però crec que demonitzant a aquest partit es corre el perill d’acabar demonitzant a tots els seus votants i, en conseqüència, comportant-se tal i com critiquen que ho fan ells.

Per la resta, demanar, als dos partits que han fet del canvi el seu eix principal de campanya, que no serveixin de crossa al PSC és de sentit comú. I de coherència política que fos així. Però la política no és coherent (al menys a Badalona) i és bo que la societat civil recordi als polítics que no només existeix, sinó que no oblida allò que els caps de formació han dit els dies de campanya..

Un PSC en minoria i una oposició sensata podrien fer més per Badalona que un tripartit on només el PSC governa. O això crec.

Podeu trobar una altra opinió al respecte al blog de l’Andreu Mas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.