CiU, finalment, dóna el sí.

A governar amb el PSC s’entén. O no s’entén, perquè de canvi, al PSC, cap. Això sí, al govern de la ciutat sí. Bé, no valoraré la bondat o no de l’acord perquè, entre altres coses, no el conec. Ara, a priori puc dir que no m’agrada. Veurem que fa o que pot fer CiU davant el PSC i fins a quin punt demostra tenir la força que li va mancar a ICV en un passat per no anar a remolc del PSC tot el mandat.

De moment, segons Vilaweb Badalona

sembla que CiU es quedarà amb la primera tinença d’alcaldia (que recauria en Ferran Falcó) i també hauria reclamat Cultura i una nova àrea de Seguretat, amb el control de la Guàrdia Urbana. Segons indiquen diverses fonts, els convergents haurien aconseguit arrencar el compromís del PSC de dotar amb una important partida pressupostària aquesta àrea de seguretat. També s’especula amb la possibilitat que CiU porti Medi Ambient.

Podeu trobar la notícia a El Punt: El PSC i CiU pacten a Badalona i ICV-EUiA reclama un quadripartit, a Vilaweb Badalona: PSC i CiU governaran plegats i ICV assumeix el seu paper d’oposició, i uns comentaris al respecte al blog d’Andreu Mas: Camí caminat i altres històries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.