Vigilància per el parc Ca l’Arnús – Can Solei

Era una “promesa” feta per l’anterior regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Badalona. Ca l’Arnús – Can Solei havia de tenir vigilància privada. De moment la Guàrdia Urbana és la que fa aquesta tasca però, per fi, avui surt publicat al BOP el concurs obert amb tramitació ordinària, per a l’adjudicació del contracte de servei auxiliar de eguretat a prestar en el Parc Municipal de Can Solei-Torre Arnús.

El decret de l’alcaldessa és del 14 de juny, just el dia de desprès de l’acord PSC – CiU. Tindrà alguna cosa a veure?. Suposo que no, però no deixa de ser curiós que una demanda de l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament de Badalona que ja tenia els seus mesos al darrera, hagi sortit a concurs el dia que ICV ha perdut aquesta regidoria. I ho dic com a curiositat, insisteixo, no com a retret ni amb cap intencionalitat. M’ha cridat l’atenció, punt.

4 pensaments sobre “Vigilància per el parc Ca l’Arnús – Can Solei

  1. sabies que des de fa dos mesos les sol.licituts de la regidoria de Medi Ambient quedaven totes enmagatzemanes en un calaix? Es dificil de creure, a mi m’agradarie creure que ´no és veritat, però per desgracia començo a pensar que és veritat, el teu escrit m’hi ha fet pensar en aquest comentari que em van dir els tecnics, els treballadors de la mateixa regidoria. Ja veus. Potser si que ara hi haurà els canvis que no varen deixar fer. En sortirem guanyant aleshores. Però no oblidem que els que tenen la paella pel manec no han canviat.

  2. ÉS UNA VERGONYA QUE PARLIN DE VIGILÀNCIA AL PARC, QUAN EL MAL MÉS GRAN HO ESTÀ FENT EL MATEIX AJUNTAMENT. JA HAN ENDERROCAT LA CASA DEL POU, ON VIVIEN EL MEU MARIT I JO, PERSONES QUE VAN ESTAR EN LA PLATAFORMA DE CA L’ARNÚS PARC PÚBLIC. A NOSALTRES L’AJUNTAMENT ENS HA DEIXAR AL CARRER I ENCARA NO ENS HA PAGAT ELS FAMOSOS 5900 COM A AJUT PER FER LA MUDANÇA, TOT EL CONTRARI, SENSE AVÍS, VAN COMENÇAR A ENDERROCAR LA NOSTRA CASA AMB EFECTES PERSONALS I MOBLES A DINS, APROFITANT UN PRIMER TRASLLAT DE MOBLES. LES PERSONES QUE VAM LLUITAR PER ACONSEGUIR QUE CA L’ARNÚS FOS PÚBLIC, HEM ESTAT MALTRACTADES PER L’AJUNTAMENT, I TAMPOC CAP PARTIT S’HA PREOCUPAT DE LA NOSTRA SITUACIÓ. CAP PARTIT HA DENUNCIAT QUE UNA VEÏNA DE CA L’ARNÚS, VA SER DESALLOTJADA DE CASA SEVA SENSE ORDRE JUDICIAL, CAP PARTIT HA DENUNCIAT QUE MAI S’HA VOLGUT NEGOCIAR AMB EL JUAN ALBERTO ARNÚS NI TAMPOC AMB ELS ALTRES VEÏNS DE LA FINCA, CAP PARTIT HA DENUNCIAT L’ENDERROC D’EDIFICIS HISTÃ’RICS, CAP PARTIT HA CRITICAT EL FET DE DESTRUIR ELS HORTS, CAP PARTIT S’HA PREOCUPAT DE DEBÓ NI DEL PARC NI DE LES PERSONES DEL PARC NI DELS ANIMALETS DEL PARC. ELS PEIXOS DE LA BASSA DE REG, GAIREBÉ JA NO TENEN AIGUA… NINGÚ ES PREOCUPA D’ELLS. PODRIA EXPLICAR MOLTES MÉS COSES DE CA L’ARNÚS I DE COM L’AJUNTAMENT, TRACTA ALS CIUTADANS. CIUTADANS QUE VAN ANAR COM A IMBÈCILS RECOLLINT SIGNATURES PER FER UN PARC, CIUTADANS QUE VAN FER MOLTES MOBILITZACIONS PER TAL DE DONAR A CONÈIXER LA FINCA I ARA……PATADA AL…. I JA ET BUSCARÀS LA VIDA. TOTS HAN ESTAT UNS PREPOTENTS SENSE HUMANITAT, RESPECTE I ÈTICA. EL RESTAURANT, PER CERT, NO CAL FER-HO, S’HA APROFITARÀ LA CASA PAIRAL. I ELS VEÏNS HEM VIST EL CORREU QUE UNA EMPRESA DE RESTAURACIÓ ADREÇA A CA L’ARNÚS, ÉS A DIR, SANT BRU 205, AIXÃ’ HO ACLAREIXO PER AQUELLES PERSONES QUE DUBTEN I ES CREUEN MÉS A UN AJUNTAMENT D’ESPECULADORS QUE A UNS VEÏNS QUE ENS HAN DEIXAT AL CARRER, SENSE ESCRÚPOLS. PODEU VEURE FOTOS DE LA DEMOLICIÓ DE LA MEVA CASA A LA PÀGINA: http://ciudadanabetulo.iespana.es
    També vull donar les gràcies a totes les persones bones que ens han donat tot el seu suport, solidaritat i carinyo durant aquest dies.
    Mª Josep Sánchez, antiga responsable de la Casa del Pou

  3. hola Mª. josep

    he leido una carta tuya en El Punt 16/11/07
    y tambien tu carta en esta seccion

    estoy dolido por lo que estan haciendo con el que era uno de los espacios mas bonitos y magicos de Badalona.

    me duele, que se hagan actuaciones tan malas
    para nuestra ciudad y que se ignore a las personas que han sabido mantener este sabor
    magico a un lugar que era tan bonito.

    si puedo ayudar en algo, como minimo expresar mi solidaridad con tu opinion, estoy a vuestra disposicion

    un abrazo
    carlos prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.