Badalona: El millor i el pitjor (12)

Jaume Vives, president del grup municipal d’ERC:

El que més valoro és la pròpia ciutat i la gent que la composa, és el primer que vull destacar com a positiu. La nostra ciutat ha de ser motiu d’orgull i de passió. Per viure-la i per millorar-la amb benestar i cultura ens cal l’esforç de tothom. La falta d’autoestima és un aspecte que no m’agrada i és una llosa que sovint ens condiciona el prisma amb que veiem les coses a Badalona.

De Badalona en valoro especialment la platja i les seves possibilitats de gaudi. Com a ciutadà de peu, el nucli històric del Dalt de la Vila, el Baix a Mar i el barri on visc, Casagemes, formen part del paisatge urbà més immediat i que més m’agrada com també, quan puc, m’agrada fer una escapada a la subhasta del peix. Queden només dues subhastes populars de peix a Catalunya i hauríem de vetllar per no perdre aquest patrimoni. El progrés arriba però que no es perdin mai els valors que ens identifiquen com a ciutadans.

2 pensaments sobre “Badalona: El millor i el pitjor (12)

  1. M’agradaria que m’expliquessis, del teu text, una mica quins són aquests valors que ens identifiquen com a ciutadans badalonins i que no siguin també valors dels ciutadans, per exemple, de Reus, Lloret, Cartagena, Marsella o Salt Lake City. Ho dic perquè em considero badaloní i català, pero també ciutadà del món i germà de tots els pobles de la Terra.

  2. Està claaaaar quins son els valors dels que parla i que diferencien els badalonins d’altres ciutats, nomès cal que encenguis els telediaris i els trovaràs. Jajajja
    S’ha lluit senyor Saguès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.