Magic (Màgic) Badalona

Fa uns dies parlava amb uns amics sobre el Magic Badalona. Alguns d’ells han estat ja i comentaven les seves impressions: un gran centre comercial al mig de la ciutat. Aquesta apreciació no té res de particular, pel que sembla l’única zona realment acabada és la part comercial: Manquen els cinemes, el karting, el museu del bàsquet i algunes coses més. Però bé, amb els amics comentàvem com podria afectar aquest nou centre comercial a les botigues del carrer del Mar. Ningú no ho tenia clar, tot i que sí coincidíem en que és una llàstima que desaparegui el Picarol.

No he parlat massa d’aquest “centre comercial” per manca d’una opinió clara. Entenc la necessitat de la Penya de buscar financiació, no entenc que hagi de ser a costa d’un terreny públic i de la creació d’un nou centre comercial a la ciutat.

De tota manera, un cop obert, el que sembla ser que està resultant més polèmic és el nom: Magic, sense accent. La veritat és que resulta curiós que s’hagi agafat aquest nom sense accent, potser per fer servir la paraula anglesa en comptes de la catalana. Però, ja posats, perquè no fer-ho en català? Doncs bé, avui dissabte, a quarts de 12 hi ha convocada una concentració d’accents per tal de fer saber a la direcció del centre que hi ha un bon grapats de badalonins i badalonines disconformes amb aquesta manca d’accent. No sé si em podré acostar, però des d’aquí el meu recolzament als promotors de la iniciativa.

Un pensament sobre “Magic (Màgic) Badalona

  1. Hola!

    Et tinc afegit al meu lector de feeds i et llegeixo cada cop que publiques. Normalment no opino però la teva web va molt bé per mantenir-se informat del que passa a la nostra ciutat.

    Només volia defensar el projecte. Potser sóc dels pocs que el veu amb bons ulls, però veig més llocs de treball per la ciutat, impostos que es paguen aquí i gent que no fuig a la Maquinista per acabar comprant al Pull&Bear.

    Pel que fa a les botiqgues del carrer del Mar, les més perjudicades seran les de tota la vida… el Zara, el Mango, el Burger King 😉 Els comerciants es queixen molt però alguns d’ells són els primers que no han lluitat per conservar la nostra ciutat…

    Pel que fa al Picarol. El trobarè a faltar pels records que em porta, però no pas per tenir instal·lacions justetes i cobrar-te preus de cinema nou a Barcelona…

    Això sí, estic d’acord amb el tema del nom.

    Salut i bona feina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.