El joc de Badalona

La Sargantana està organitzant, de cara a les Festes de Maig, un concurs en línia amb preguntes sobre Badalona. Segons explica l’Andreu Mas, El joc s’iniciarà el 4 de maig i clourà el 29 del mateix mes. Els participants rebran cada dia una pregunta, amb tres possibles respostes. El guanyador del joc obtindrà un cap de setmana a París.

Per organitzar el concurs La Sargantana ha comptat amb la col·laboració de 15 badalonins, ben escollits 🙂 , per fer les preguntes.

La web del concurs, encara no activa, serà www.eljocdebadalona.cat.

Per a aquells a qui aquest concurs els hi hagi cridat l’atenció, al 2004 vaig organitzar (a una molt més reduïda escala) una cosa “semblant” a Badalona bitàcola: El concurs “Coneixes Badalona?”. Es poden consultar les preguntes i les corresponents respostes a la categoria “concurs” (recomano començar per la part inferior i anar pujant). A aquesta categoria trobareu les preguntes i les respostes, separades per tal que sigui possible fer-ho. Compte! jo no tenia ni els recursos ni els col·laboradors que té La Sargantana, així que si us agrada una mica, el de La Sargantana segur que us entusiasma! 😀

Un pensament sobre “El joc de Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.