El joc de Badalona

La Sargantana està organitzant, de cara a les Festes de Maig, un concurs en línia amb preguntes sobre Badalona. Segons explica l’Andreu Mas, El joc s’iniciarà el 4 de maig i clourà el 29 del mateix mes. Els participants rebran cada dia una pregunta, amb tres possibles respostes. El guanyador del joc obtindrà un cap de setmana a París.

Per organitzar el concurs La Sargantana ha comptat amb la col·laboració de 15 badalonins, ben escollits 🙂 , per fer les preguntes.

La web del concurs, encara no activa, serà www.eljocdebadalona.cat.

Per a aquells a qui aquest concurs els hi hagi cridat l’atenció, al 2004 vaig organitzar (a una molt més reduïda escala) una cosa “semblant” a Badalona bitàcola: El concurs “Coneixes Badalona?”. Es poden consultar les preguntes i les corresponents respostes a la categoria “concurs” (recomano començar per la part inferior i anar pujant). A aquesta categoria trobareu les preguntes i les respostes, separades per tal que sigui possible fer-ho. Compte! jo no tenia ni els recursos ni els col·laboradors que té La Sargantana, així que si us agrada una mica, el de La Sargantana segur que us entusiasma! 😀

Un pensament sobre “El joc de Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.