Rètols sobre gossos

Ja he posat en alguna ocasió cartells que penja la gent demanant als amos dels gossos que no els deixin pixar a qualsevol lloc. Aquí teniu dues imatges més:

Cartell a una cantonada de Francesc Lairet
El cartell diu: Aquí un perro meando y el guarro de su amo mirando

civismo
I aquest diu: Al propietario del perro que se hace pipí en este sitio. Le advertimos que avisaremos a civismo. (sic)

2 pensaments sobre “Rètols sobre gossos

  1. Jo crec que, la culpa no són dels amos ni dels gossos.
    El problema que hi ha, és que no enten la situació de tenir un gos i on poden pixar, a casa?
    No són com nosaltres que podem anar a un lavabó i pixem, no, no! Ells no tenen un lloc especificat per fer-ho, llavors tenen tot dret de fer-ho on volguin.

  2. Ui, si parlem de drets, per mi, la cosa està clara. Jo tinc dret a passejar pel carrer sense haver d’anar esquivant pixades de gos, tinc dret a tenir el portal de casa meva net, sense pixades de gos, tinc dret a portar els meus fills de passeig sense por de que si cauen puguin ficar la ma a un pixum de gos,… Els gossos poden pixar als escocells dels arbres, però deixar que un gos pixi a la roda d’un cotxe (t’imagines haver-la de canviar amb un pixum acabat de fer?), a la finestra d’un comerç, a la porta d’una casa o, fins i tot, a una cantonada, és una porcada.
    De veritat, veure, com es pot veure a la vorera cantó muntanya de Margarida Xirgu, petits tolls de pixum de gos, no és gens agradable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.