La B-500 serà de peatge

La Generalitat busca desesperadament excuses de tota mena per tal de fer la B-500 de peatge. O això és el que sembla…

La Generalitat se plantea hacer de peaje el túnel de la Conreria que debe unir las ciudades de Mollet y Badalona a través de la serra del Montnegre por la carretera B-500 para evitar su colapso, según de desprende de las palabras del secretario de Mobilitat del Govern, Manel Nadal.

“Los estudios de movilidad indican que si el túnel de la B-500 se hace gratuito se colapsaría, en cambio si es de peaje se reduce la movilidad en un 30 o 40%”, ha dicho Nadal.

El argumento utilizado para justificar el pago de la carretera sorprende cuando el túnel de Vallvidrera, que es también de peaje, se colapsa todas las mañanas, a diferencia del que une las ciudades de Granollers y Mataró que es de paso gratuito.

No tinc clar qui fa els estudis de mobilitat de la Generalitat. Però aquest té tela…

La notícia és de La Vanguardia: La Generalitat se plantea hacer de peaje el túnel entre Mollet y Badalona para evitar su colapso.

4 pensaments sobre “La B-500 serà de peatge

  1. A mi el que més “m’agrada” és allò de si es de peaje se reduce la movilidad en un 30 o 40%.

    Ara les carreteres es fan pensant en disminuir la seva mobilitat? XDDD

  2. Clar, si fan una carretera gratuita el “populacho” la col·lapsarà.
    Però si la fan de pagament, amb els diners de tots inclòs aquest “populacho” tan incòmode que col·lapsa les carreteres, la podran disfrutar còmodament la gent de bé, és a dir, tots aquells que es puguin permetre pagar el peatge. I els altres, mentre fem cua podrem veure de lluny aquesta magnífica carretera construida amb els nostres diners i sentir-nos orgullosos de la nostra clase política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.