Pla especial urbanístic per a l’assignació de l’ús assistencial a l’Edifici A del Parc de Can Solei

Avui es publica al BOP un anunci que literalment diu:

La Junta de Govern Local, en la sessió de data 6 d’octubre de 2009, va aprovar amb caràcter inicial el Pla especial urbanístic per a l’assignació de l’ús assistencial a l’Edifici A del Parc de Can Solei, de Badalona (núm. exp. 19/A13-09), l’àmbit del qual es correspon amb els terrenys de titularitat pública que integren el Parc de Can Solei, delimitats pel carrer de la Seu d’Urgell, el límit de les finques de titularitat privada amb front al carrer de Sant Bru, el Parc de Ca l’Arnús i les instal·lacions esportives del Club de Futbol Badalona, amb una superfície de 33.843 m². Aquesta figura derivada de planejament urbanístic es formula i es tramita per aquesta Corporació Municipal a l’empara de l’article 76 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme (DL 1/2005, de 26 de juliol).

Mitjançant la publicació d’aquest anunci, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en la premsa periòdica, s’inicia el tràmit d’informació pública de l’instrument d’ordenació urbanística esmentat.

El termini d’aquest tràmit serà d’un mes i començarà a comptar a partir de l’endemà de la darrera de les dues publicacions obligatòries. Durant aquest període es podran formular les al·legacions que es considerin convenients.

L’anunci també es podrà veure en el Taulell d’Anuncis Municipal i en la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona.

L’expedient es pot consultar al Departament de Plànol de la Ciutat de l’Àrea d’Urbanisme i Territori (Plaça de l’Assemblea de Catalunya, núm. 9-12, planta baixa) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Les obres per l’adequació d’aquest edifici a l’us assistencial del que parla l’anunci estan molt avançades. No sé, es com si estigués ja molt clar que no s’escoltarà cap al·legació, oi?

2 pensaments sobre “Pla especial urbanístic per a l’assignació de l’ús assistencial a l’Edifici A del Parc de Can Solei

  1. Efectivament, sembla que aquestes al·legacions hagin servit pel mateix que ho han fet les de Dalt la Vila…
    Si “ells” posen la banya en un forat, les al·legacions per l’únic que serveixen és per salvar l’expedient, pur tràmit.

    Vendre’ns la moto d’un parc públic, per tots els ciutadans i sense equipaments al seu si, per després fer el que han fet, és a dir, dos centres educatius (un al bell mig de can Solei i l’altre a la banda nord de Ca l’Arnús) és una mofa per a tots els qui vam comprar la moto.
    La culpa però, és nostra. Per crèduls…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.