La ràdio no és el meu fort :(

Avui m’han fet una entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona, dins d’un apartat setmanal del programa Ciutat Oberta, dedicat als blocs badalonins. El programa s’emet els dilluns a les 12:30 (si no m’equivoco) però donat que jo a aquelles hores no puc ser-hi l’hem gravat avui.

Doncs bé en 15 minuts que ha durat l’entrevista he dit dues barbaritats que no puc deixar d’explicar abans ningú senti el programa.

La primera, la més gruixuda i que he demanat que, si us plau, tallin, és que crec que he dit que tinc el bloc des del 1993. No m’acabo de creure que hagi dit això, però molt em sembla que sí 🙁 I és absolutament impossible entre d’altres coses perquè podem parlar de la web precisament des d’aquell any i la seva popularitat no va arribar fins uns quants anys desprès.

No costa gens comprovar que el bloc existeix des del 2003, no tinc ni idea com m’ho he fet per dir malament l’any!

L’altre barbaritat ha estat quan m’han preguntat el nombre de visites del bloc. Sense pensar-m’ho gens he dit unes 100 diàries. Només cal baixar al peu del bloc i clicar la bola blava per comprovar que és mentida i que, amb sort, arribo a les 50 diàries. Aquí l’explicació és una mica més fàcil. 100 visites diàries són les que arriben durant el mes de maig, mes en que molta gent busca informació sobre les festes de maig. Com que no acostumo a mirar-me el nombre de visites (no és un tema que em preocupi gaire), la dada que jo tenia en el cap és aquesta perquè crec que la darrera vegada que em vaig mirar el nombre de visites del bloc va ser al maig.

El pitjor és que no és el primer cop que parlo per la ràdio (sempre ha estat per altres temes, mai pel bloc) i crec que mai m’havia sortit tant malament.

Estic avergonyit 🙁

9 pensaments sobre “La ràdio no és el meu fort :(

  1. Doncs jo sí t’ho tindré en compte.
    Deixaré de llegir el teu bloc per equivicar-te en aquestes dades.

    Salutacions.

  2. Pués yo no creo que fuera un error…mejor dicho: dos errores.Fué -más bién- la conexión con quienes, al igual q

  3. Pido se me disculpe…No sé que he tocado y el resultado ha sido el anterior..

    Termino: …Con quienes al igual que un servidor, tenemos el blog de Badabit integrado en nuestra cotidianeidad,desde siempre. Sin importarnos -para nada- cuando comenzó ó el número de visitas que tiene…

    Saludos y adelante, Badabit.!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.