La Bòbila

Ahir va sortir publicat el segon número de La Bòbila (arxiu pdf) una revista que es defineix com independent i intermitent i que va aparèixer ara fa un any (així doncs, de moment, la periodicitat és anual 🙂 ).

La Bòbila és una revista original i corrosiva, que aconsello llegir, millor en paper, per riure una mica de les misèries d’aquesta ciutat.

Una petita mostra del que podeu trobar a la revista:

Ja ha passat un any i tornem per festes. Aprofitem per llençar noves propostes i alguns elements d’anàlisi que ens ajudin a reflexionar sobre la ciutat que tenim i, en definitiva, que ens donin pistes per millorar-la. La Bòbila reapareix com va sorgir ara fa un any, com un mitjà de comunicació intermitent i independent, impulsat i editat per un grup de periodistes badalonins que s’estimen la ciutat i no defalleixen. Estem convençuts que Badalona mereix ser una ciutat millor.

Badalona és la tercera ciutat del Principat, però només ho és en nombre d’habitants. Pel que fa a cultura, equipaments i participació, però, queda relegada a les últimes posicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.