Badalona i internet (segona part)

Fa uns dies a una entrada titulada Badalona i internet, comentava un article de El Punt titulat Un impuls que no té resposta on es diu:

El cas més flagrant és el de l’alcaldessa. Maite Arqué és la que ha rebut més missives, 65, i només n’ha contestat una.

Avui estava preparant una segona part d’aquesta entrada i he anat a la web de Consensus a veure com havien respost a les preguntes plantejades la resta de membres del govern de l’ajuntament i m’he trobat amb unes quantes respostes de la Maite Arqué a qüestions dels ciutadans. Com que, contràriament al que deia l’article, havia més d’una resposta, m’he pres la molèstia de comptar el nombre de respostes a qüestions fetes a l’alcaldessa i m’he trobat amb una considerable sorpresa: Avui, 20 d’abril, a les 0 hores 30 minuts, a Consensus hi ha 67 qüestions adreçades a l’alcaldessa de Badalona, de les quals 17 tenen resposta i 50 no.

Una de dues, o el redactor del punt es va oblidar de comptar 16 respostes o la Maite (o algú de l’ajuntament) està fent hores extres davant de l’ordinador donant resposta a una part de les qüestions plantejades.

La veritat és que trobo poc probable que el redactor de El Punt es deixés de comptar 17 respostes, si es va molestar en comptar les 65 qüestions plantejades a l’alcaldessa fins el 11 d’abril (l’article es va publicar el dia 12). Així que haig de pensar que aquell article ha estat un revulsiu per que es comencés a donar respostes.

Sens dubte aquest fet no fa més que demostrar que l’ajuntament de Badalona no acaba de funcionar. Però, i tot s’ha de dir, prefereixo que es faci tard que no que no es faci. Sempre i quan (i això és difícil) no es faci malament.

Així doncs, felicitats a El Punt per publicar l’article i a qui sigui que hagi decidit que s’havia de posar remei a la situació. Rectificar és de savis 🙂

Un pensament sobre “Badalona i internet (segona part)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.