Els mocadors de les Festes de Maig (iii)

Els que no tinguin mocador el poden recollir a les regidories de Cultura i Solidaritat. (Vilaweb Badalona)
Comunicat de Cultura sobre els mocadors. Les famílies que no l’hagin rebut, el podràn recollir a la Regidoria (el Badiu)

totes aquelles famílies que no hagin rebut al seu domicili l’exemplar de la revista Bétulo del mes de maig d’enguany, que incorporava el mocador solidari de les Festes de Maig, poden adreçar-se a la Regidoria de Cultura (carrer Francesc Layret, 65-71, 3a planta), i a la Regidoria de Relacions Socials i Solidàries (carrer Francesc Layret, 52-54, interior, local 2) en horari de 9 h a 13 h. Caldrà facilitar nom, cognoms i adreça.

Patètic. No se m’acut una altra manera de definir-ho. Perquè, a més, recordem els números: L’ajuntament feia una comanda de 100.000 mocadors, dels quals 28.000 són per a Intermon (n’ha venut 15.000) i 72.000 per enviar a tots els domicilis de Badalona (recordem que a Badalona hi viuen més de 200.000 persones). Aquests són els números que es van fer des de l’ajuntament i a aquests números no hi constava cap quantitat per al emmagatzematge municipal. Ara, apareixen uns mocadors que poden ser repartits, això sí, de 9 a 13 hores al centre de Badalona. Realment fàcil per tothom, pels que treballen (normalment des de més d’hora fins a molt més tard), pels que viuen als barris (apa, agafa l’autobús per anar a buscar el teu mocador),… Això sí, tot per anar a buscar un mocador que t’havia d’arribar a casa.

On han anat a parar els mocadors que no s’han repartit? I la revista Bétulo? Quin cost ha tingut l’edició de 72.000 exemplars d’aquesta revista? Recordem, que la seva tirada habitual és de només 20.000 exemplars. Qui s’ha encarregat de la gestió del repartiment, l’ajuntament o Badalona Comunicació?

I acabo amb una pregunteta de res… Perquè al mocador de les festes, el 2 de 2005 està al revés?

Imatge del mocador de les festes

9 pensaments sobre “Els mocadors de les Festes de Maig (iii)

  1. Vull dir que jo no he rebut a casa meva el mocador (ni la revista) i no conec a ningú, ni veí ni amic, que ho hagi rebut.
    També vull dir que un any mes ens quedarem sense mocador, ja que tant la Regidoria de Cultura, com la Regidoria de Relacions Socials i Solidaries (¿solidaries?) estan situades en edificis inaccessibles a les persones amb cadira de rodes.

  2. Jo tampoc l’he rebut ni conéc ningú que l’hagi rebut.
    De fet vaig anar a comprar-lo a la botiga d’Intermon i vaig poder sentir al menys 4 persones que deien el mateix.

  3. home, el 2 està al revés perquè és el logotip del 75è aniversari de la Penya!!

  4. Segons la web de l’ajuntament, la Penya ha estat un dels patrocionadors del mocador de les Festes de Maig. Això pot explicar perquè aquest “símbol” només apareix als mocadors i no al programa oficial de les festes.

  5. Avui dijous 19 de maig Ràdio Ciutat de Badalona emet una tertulia sobre el tema a les 11:30 del mati. Hi haurà l’Asun Garcia, la Teresa Català d’Intermón, Jordi Martí director de Betulo i el gerent de Badarepart. Crec que pot ser interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.