Tindran rotonda

Els veïns de Canyadó i de Casagemes se sortiran finalment amb la seva i els deu anys de súplica que acumulen se saldaran amb la construcció d’una rotonda amb semàfors a la cruïlla entre Sant Bru i la riera de Canyadó.

Aquesta frase, treta d’un article de “el Punt” titulat Els veïns desatenen els consells dels tècnics municipals i del RACC i finalment trien fer la rotonda a Canyadó

La proposta de la rotonda està avalada per l’expert en mobilitat Ole Thorson i pels dos grups de l’oposició, el PP i CiU.

Aquesta altra frase, que contrasta amb el títol de l’article, queda “amagada” a un segon article titulat L’hora de la caserna de la Guàrdia Civil.

Bé, el temps dirà si els veïns s’equivoquen, ara toca que l’ajuntament tiri endavant el projecte.

I l’associació de veïns de Casagemes Casagemas… Si té la bondat d’explicar-li a l’alcaldessa que les voreres no són per a que aparquin els cotxes, la majoria dels veïns de Margarida Xirgu li estarem molt agraïts.

Més informació sobre la rotonda.

I si algú té curiositat per la meva petició per l’associació de veïns… Margarida Xirgu i els cotxes sobre la vorera.

5 pensaments sobre “Tindran rotonda

 1. Hola

  Yo vivo en Manresà (aunque a veces no lo parezca, un barrio de Badalona), y a mi personalmente me iría perfecta una rotonda para acceder a la Riera de Canyadó, siempre y cuando los camiones de Alberch dejen de utilizarla como aparcamiento.

  Entiendo que está solución no es la mejor para todos, pero no hay tiempo, hay que intentar acabar con el conflicto antes de las próximas elecciones (supongo que las obras empezaran en un año y medio).

  Además tengo curiosidad por ver la rotonda terminada un Sábado por la noche con toda la gente que vuelve de la “zona de bares”.

  Saludos y gracias por la web

 2. Sí, el Manresà también existe, aunque pueda no parecerlo. Pero es un barrio pequeño…

  En fin, a mi la rotonda me parece una buena solución. En cuanto a la zona de bares, esperemos que no crezca demasiado, dudo que sea buena una gran acumulación de locales de ocio nocturno en un mismo sitio.

  Y gracias a ti por comentar 🙂

 3. Com a portaveu de l’A.VV. IRIS SOL CASAGEMAS (aprofito per comentar que casagEmes no es correcte), voldría aclarir que el problema de l’aparcament en les voreres i en els passos de vianants, l’hem tractat repetidament i sense fer distincions entre carrers, ja que es clar que es un problema que no afecta nomès al nostre barri, afecta a Badalona en ple.

  El que no entenem es que s’engegin campanyes com la que te per lema “Aqui no hi passo” i no es prenguin mesures per ferla efectiva, tret de petites campanyes puntuals que tarden molt en repetirse el que provoca relaxaments en les conductes.

  Un exemple d’aquest relaxament el tenim a la vorera del Carrer Sant Bru cantó muntanya, en la que desprès d’haver fet una campanya força contundent amb retirades dels vehicles amb la grua, encara hi ha gent que hi aparca amb les quatre rodes a sobre. Encara que potser son menys que abans de la campanya, potser convindría actuar amb mes contundencia amb aquests reincidents i aplicar les sancions màximes permeses, a mes de la retirada del vehicle per la grua, que sembla que es el que mes dol.

  Una cosa que voldria aclarir es que encara que el Carrer Margarida Xirgu es part del barri de Casagemas, al tancar l’A.VV. CAN SOLEI, va passar a l’A.VV. DALT DE LA VILA, per tant aquesta hauría d’esser la primera a la que se li hauría de comentar l’assumpte.

  De totes maneres com he dit al primer punt, nosaltres no hem fet distincions entre carrers, per tant crec que les nostres gestions serveixen a tothom, així i tot prenem nota de Margarida Xirgu i tambè Mendez Nuñez a l’hora de posar exemples de malts comportaments quan tinguem reunions amb els responsables municipals.

  Gracies per tot i especialment per les insercions de la nostre reivindicació de la rotonda, reivindicació que compartim amb les A.VV. de Can Canyadó i Can Mercader i amb el suport de la FAVB.

 4. Benvolgut Jordi, gràcies pel comentari del nom del barri, realment és un error força comú. Miraré d’arreglar-lo a tot els llocs on ho he posat malament.

  Sobre el tema de les voreres, em sembla fantàstic que no feu distincions entre carrers, de fet crec que és totalment lògic. El fet que jo insisteixi en el tema de Margarida Xirgu bàsicament és perquè aquest bloc va néixer (fa més de 2 anys) precisament pel meu sentiment d’impotència en veure el meu carrer en unes condicions lamentables. Cal dir que el carrer segueix gairebé igual de malament… I ja que parlem de carrers, tu comentes sobre Méndez Núñez, però et voldria fer notar (tot i que segur que ja ho tens present) el carrer Seu d’Urgell entre Méndez Núñez i Margarida Xirgu.

  En quan a la dependència del carrer Margarida Xirgu de Dalt de la Vila, suposo que té el seu sentit encara que a mi em sobti. Ja miraré de fer-los arribar la meva queixa, gràcies per la informació.

  I només resta felicitant-vos per la feina que heu fet les tres A.VV. amb el tema de la rotonda i agrair-te els teus comentaris.

 5. Benvolgut “badabit”,

  Pel que fà a la correcció del topónim del barri, agraeixo el teu esforç, encara que tens raó al dir que es una error força comú, ja que fins i tot El Punt i Betulo el sol tindre.

  Pel que fà als carrers, cert que no he esmentat Seu d’Urgell que tambè està afectat per aquesta mala pràctica, peró es que necessitaría molt d’espai per anomenar-los tots.

  Jo crec que per aquesta tasca seríen ideals les patrulles de la G.U. que van amb bicicleta, peró potser com cobrar les multes al nostre ajuntament li surt molt car, per aixó no en posen.

  Per ultim vull aclarirte el motiu de que el teu carrer estigui dins de l’area de Dalt de la Vila, per no extendre’m massa, et diré que la raó fundamental es que no podem assumir mes feina, ja que uns anys ença el moviment veinal ha entrat en crisi, de fet a la nostra A.VV. hi ha la mitat de vocals que 10 anys enrera, a mes de que la mitjana d’edat es força elevada, de fet jo soc el mes jove i ja en tinc 42(tret de la vocalía d’esports, on n’hi-han de força mes joves que jo i que estan fent una tasca excel·lent amb molt sacrifici).

  I per ultim moltes gracies per la teva felicitació per la rotonda, encara que es un tema que encara no podem donar per tancat, ja que per acceptar la nostre proposta, l’ajuntament ens exigeix el recolzament d’un tecnic qualificat, i la veritat es que ens està costant trobar qui s’ho miri i elabori un informe o avantprojecte sense volguer cobrar per endavant, i les nostres economíes no donen per pagar els honoraris que suposem que son força elevats.

  Salutacions, Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.