Fer obres a Badalona

A Badalona (potser amb l’excepció d’Engestur) aconseguir un permís d’obres pot ser tot un calvari. És un tema que ja es va tocar a aquest blog el 9 de febrer d’aquest any, a una entrada titulada Permís d’obres a Badalona i el 12 de novembre de l’any passat en una entrada titulada Llicència d’obres

La qüestió és que avui el Punt publica un article titulat Un pàrquing de Llefià en construcció, nova víctima del calvari de les llicències a Badalona que diu:

Els problemes derivats de la lentitud amb què l’Ajuntament de Badalona lliura les llicències tornen a fer acte de presència, ara a Llefià. L’Àmbit de Serveis al Territori ha iniciat els tràmits per aturar les obres d’un pàrquing de promoció veïnal per falta de permisos, tot i que els passos per obtenir-los van començar a finals del 2003. Els promotors d’aquesta obra, on 163 famílies han pagat la seva plaça, estan indignats i estudien mobilitzar-se. El curiós del cas és que a Llefià s’han fet una quinzena de pàrquings del mateix estil sense disposar dels permisos, quatre dels quals encara els esperen.

Gabriel Viana assegura que el director de l’Àmbit de Serveis al Territori, Joaquim Padrós, els ha promès diverses vegades que tot era qüestió de pocs dies. L’advocat de la comunitat manté que el regidor Francesc López Guardiola es nega a rebre els veïns des de fa un any i mig i es declara «fart» de veure com a l’Ajuntament «tothom es passa la pilota».
L’administrador d’Iniciatives Badal, Francisco Azaustre, detalla que l’empresa va demanar el primer permís, el d’obres menors, el desembre del 2003 i que posteriorment ha anat sol·licitant la resta de llicències. Encara les esperen. Assegura que l’empresa està fent tot el possible per reprendre els treballs però, segons lamenta, «no trobem cap interlocutor a l’Ajuntament amb qui parlar».

No crec que calguin més comentaris, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.