Un pla de xoc per a la Rambla?

Sembla ser que el senyor Garcia Albiol ha adreçat a l’alcaldessa Maite Arquè una pregunta referent a la Rambla. En ella demana la creació d’una comissió dedicada a la redacció d’un pla de xoc “que permeti la revitalització de la Rambla, i perquè la zona destinada a l’oci esdevingui compatible i respectuosa amb el dret dels veïns a descansar”

A més, afegeix que la decadència de la Rambla “es pot agreujar amb l’entrada en funcionament dels negocis del Port”.

Cal dir que el PP és un dels grups municipals que sempre s’han mostrat a favor del port, és una llàstima que ara es preocupi del que el port pot afectar a la Rambla. Ara, em sembla pitjor que pensi que la solució passa necessàriament per la construcció d’un aparcament soterrani que permeti als badalonins desplaçar-se fins a la Rambla amb el seu vehicle privat.

I és que de fet aparcaments privats n’hi ha uns quants a prop de la Rambla, així que no entenc aquesta necessitat que, a més, crec que acabaria d’enfonsar la Rambla. Només cal plantejar-se algunes coses: Durant les obres la Rambla gairebé no es podria fer servir. I estem parlant de al menys un any d’obres (i cal tenir en compte la dificultat que pot representar el tenir el mar tan a prop). Segurament es sacrificarien les palmeres i en el cas que es posessin de noves trigarien anys en tenir la presència de les actuals. I segur que n’hi ha més “contraindicacions”…

Bé, a sobre no és un tema nou

La notícia a Vilaweb Badalona: El PP reclama un pla de xoc per a la Rambla

Un pensament sobre “Un pla de xoc per a la Rambla?

 1. Tornem al tema de sempre. Voler suplir la manca de manteniment amb grans ‘plans de xoc’ per poder-se fer la foto tallant la cinta inaugural.
  I la obsesió per convertir tots els espais de la ciutat en grans centres comercials.
  És llògic que els restauradors de la rambla vulguin fer més negoci, però, potser hauriem de preguntar també al veïns de la Rambla.
  I si fan un gran pàrking soterrani a la rambla, a part de convertir-la en un passeig de ciment com molts altres, podran anar-hi el doble de persones.
  Fantàstic ! Però, on s’hi posaran?. A pasejar pel carrer del mar ? No hi cap ni una ànima més.
  A l’estiu, a la platja? haurem de fer torns.
  Amb això no vull dir que no vulgui que no hi vagi més gent a la Rambla, però un augment de visitants també hauria d’implicar un augment de mitjans de manteniment, … . I això el nostre ajuntament ens ha demostrat que no ho sap fer. A més el espai és el que és i aquí no s’hi pot fer res més.
  Crec que la oferta comercial i d’oci ja està prou coberta a la nostra ciutat amb Montigalà, El port, i els futurs centres comercials del ‘Corte Inglés’, ‘La capital del bàsket’, i la zona d’oci de les carpes.
  El que ens fa falta son més llocs tranquils per a les famílies com Can Soley, La Rambla, i el que podria ser Cal Arnús.
  Però, és clar, aquest llocs no són negoci i requereixen un manteniment.
  Una llàstima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.