Impresentable

Aquesta és la paraula que em ve al cap quan llegeixo les declaracions del Juan Felipe Ruiz, conseller delegat de Marina Badalona (l’empresa que ven la nostra platja a trossos):

El conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, va assegurar ahir que fer del port un lloc de pas gratuït de tots els vehicles «seria un malbaratament econòmic perquè ens incrementaria la despesa en seguretat, enllumenat, manteniment dels vials…» (el Punt)

Em crida especialment la part aquesta d’enllumenat… Més quan el carrer Eduard Maristany té menys enllumenat del que té el port normalment. Així que dubto que fos necessari més enllumenat.

va recordar que les famílies que van comprar un pis al sector A3, a la banda nord del port, «ja sabien que el carrer Eduard Maristany, en el tram del port, canviava de propietari i deixava de ser una via pública» (el Punt)

Ah! es clar. I quant diu que ha pagat Marina Badalona per comprar aquest tros de carrer? Perquè em compro jo el meu i poso un peatge. Més que res perquè si no m’equivoco Marina Badalona més que pagar ha cobrat. I si pensem els diners que hi ha només en terreny ha cobrat molt, i, em permeto recordar, a costa dels badalonins. Però, és clar, m’oblidava que davant les empreses creades amb els nostres diners, nosaltres no som res i demanar que se’ns tingui en consideració és d’una desvergonya que no té nom. Oi?

De la web de CiU:

CiU destaca que als veïns se’ls havia dit que els vials alternatius estarien fets amb l’entrada en servei del port, cosa que no ha passat, generant el problema de mobilitat amb què ara es troben

Més informació:

Un pensament sobre “Impresentable

  1. Si no t’enteres, no es un carrer, es una via d’entrada i sortida de un port privat, res mes.No hi ha res a consultar.
    Els habitatges ja savien que aniria un port (per aixo van anar-hi), com els de l’aeroport tambe ho savien, i despres a molestar als altres i a protestar per aconseguir drets que els altres no tindrem…..perque veuen que no tot son avantatges i privilegis…..
    Repeteixo: NO ES UN CARRER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Qui volgui entrar a fardar amb el seu cotxet, QUE PAGUI !!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.