Més problemes al port

Els propietaris d’amarradors del port de Badalona tenen alguns problemes. Per una banda Endesa que, sembla ser, omple de taques els seus vaixells, un problema que ve de lluny tot i que ara els afectats són nous. Ja veurem com acaba perquè Endesa diu que la xemeneia que produeix aquestes taques no ha funcionat darrerament…

Per altra banda, es queixen que el gerent de Marina Badalona, en Juan Felipe Ruíz, els menysprea i que les instal·lacions tenen alguns problemes, com ara que tal com està no protegeix els vaixells del vent de garbí o que al pantalà destinat a vaixells de 10 metres d’eslora hi atraquen vaixells de 12 metres.

El gerent de Marina Badalona, Juan Felipe Ruíz Sabido, va ser regidor de l’ajuntament de Badalona i delegat del govern espanyol a Menorca. Al setembre del 2005 va ser acusar per un membre de la guàrdia urbana de Badalona d’amenaces en un informe que va aixecar força enrenou per com es va filtrar a la premsa. No sé com va acabar la cosa. Ja intuïa, però, aleshores, que quedaria en no res. L’home aquest segueix allà. I el guàrdia?

Més informació a la notícia de “el Punt”: Demanen la destitució del conseller delegat i a Badalona bitàcola: El que dóna de sí una suposada infracció de trànsit

2 pensaments sobre “Més problemes al port

 1. Juan Felipe Ruiz ha estat sempre envoltat de xanxullos varis.
  Quin millor gestor pel port de Badalona?
  Quina persona honrada i honesta hagués accedit a ocupar aquest càrrec?

  Quan ens adonarem que el port només era una excusa pels milers de vivendes inaccesibles pels badalonins que s’han i es construiran?

 2. T’enganxo unes notícies extretes de la revista municipal bétulo.

  Està clar que els pescadors s’han convertit en un problema per aquells que pretenen utilitzar el seu port per als seus negocis:

  http://badaweb.com/cgi-bin/noti_detall_rcb.pl?no_noticia=19681

  “Marina Badalona es planteja satisfer els clients del Port amb el servei que ofereix

  Considera l’Associació de propietaris d’amarradors una entitat minoritària i poc representativa. Els membres del col·lectiu s’han queixat de la manca de seguretat tant pels vaixells com pel usuaris i de l’obligatorietat de treballar amb el mecànic de l’equipament, entre d’altres problemes que hi ha detectat.

  Les relacions entre l’Associació de propietaris d’amarradors i el conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, estan força tenses després que l’entitat n’hagi demanat, segons el Punt, la seva destitució. Tot i així el col·lectiu s’ha erigit com associació per tal de demanar algunes millores per l’equipament segons explicava el seu president Julio Castellanos. Assegura que es veuen obligats a treballar amb el mecànic del port, es queixa de la manca de seguretat pels usuaris que visiten la infrastructura i reivindiquen que el primer quart d’hora d’accés al port sigui gratuït tal i com es fa en d’altres ports propers, com el del Masnou. En una entrevista al 5 minuts més el conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, argumentava que el servei que s’ofereix és aquest i no pas un altre.

  En aquesta mateixa entrevista Felipe Ruiz s’ha queixat també de la deixadesa d’alguns dels pescadors que utilitzen una part del port i ha catalogat d’escandalosa la situació per les deixalles que hi acumulen. Aquesta ha estat la resposta a les queixes que aquesta setmana també han fet els pescadors de Badalona per la contaminació del mar.”

  http://badaweb.com/cgi-bin/noti_detall_rcb.pl?no_noticia=19685

  “Marina Badalona s’ha queixat de la deixadesa d’alguns dels pescadors que utilitzen una part del port

  El conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, catalogava d’escandalosa i deplorable l’estat en que es troba la zona que ocupa aquest col·lectiu per les deixalles que hi acumulen.

  Aquesta ha estat la resposta del responsable del port a les queixes dels pescadors per la contaminació del mar. Segons Juan Felipe Ruiz la brutícia del mar no és competència del port però sí s’ha exclamat de la deixadesa d’alguns pescadors per tenir neta la zona de l’equipament que ocupen.

  El conseller delegat ha denunciat l’estat en que es troba aquesta zona pública que els pescadors utilitzen com a espai nàutic sense que hi hagi un acord ni interès per solventar la situació. Felipe Ruiz ha mostrat el seu malestar perquè els pescadors no llencen el que recullen, peix o brutícia, als contenidors”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.