CiU dóna resposta a ICV

Tal com publicava avui El Punt (El PSC i CiU pacten a Badalona i ICV-EUiA reclama un quadripartit), ICV va oferir ahir la possibilitat de fer un pacte de ciutat que només exclogui el PP.

Tant CiU com el PSC ho van rebutjar i ara arriba l’explicació de CiU:

CiU de Badalona recorda a Iniciativa que va rebutjar anar plegats per negociar un acord de govern amb els socialistes

Ferran Falcó assegura que “l’aposta de CiU implica un canvi molt més important que el que Iniciativa plantejava al PSC, i a més a més és, avui, l’únic canvi possible a Badalona”

Davant les declaracions d’aquest migdia dels dirigents d’Iniciativa per Catalunya a Badalona, Ferran Falcó ha afirmat que “proposar-nos ara un quadripartit quan ells abans havien rebutjat acompanyar-nos en la negociació amb el PSC posa de manifest que Iniciativa actua a la desesperada i que mai ha tingut les coses clares”.

El líder de CiU ha dit que “la responsabilitat de la situació en què es troba Iniciativa es d’Iniciativa, i criticar-nos a nosaltres com si en fóssim culpables només demostra la seva manca d’arguments i projectes”. En aquest sentit, Ferran Falcó ha manifestat que “la regeneració política a l’Ajuntament que diu defensar Iniciativa no només passa per la reducció de càrrecs de confiança, sinó que també requereix un projecte de transformació ambiciós, que Iniciativa no ha posat sobre la taula perquè només ha estat obsessionada en com s’ocupaven les cadires”.

Pel líder de CiU, “l’acord amb els socialistes és, avui, l’únic canvi possible a Badalona, i no fer-lo viable era trair el missatge de transformació que defensàvem”. Falcó ha afegit: “ara els ciutadans han volgut que els socialistes continuïn essent la força majoritària, i el canvi ja és aconseguir que Badalona es governi d’una altra manera”.

“L’eslògan del Canvi! es veurà a mesura que el nou govern actuï, d’una forma molt més profunda que la que s’ha donat en els vuit anys de govern participat per Iniciativa”, ha conclòs Falcó.

Un pensament sobre “CiU dóna resposta a ICV

  1. Doncs sí, s’ha demostrat que la formació sociovergent era la millor de totes….Sorpren sobretot l’alt grau d’entendiment i la velocitat de l’acord, en només dos dies hi ha hagut prou temps per tractar tots els temes que convergència “no podia admetre” de l’Ajuntament de Badalona i “el canvi” que reclamaven s’ha produït. Felicitats! Una negociació com aquesta, a aquesta velocitat, amb aquest grau d’acord és d’admirar tenint en compte tota la campanya electoral i la posició que sempre ha mantingut convergència vers un canvi en l’Ajuntament: ara ja es veu que quan parlaven de canvi es referien a canviar-se ells pels ecosocialistes. Només voldria que s’hauria d’aprofitar la bona capacitat de gestió que han tingut en aquests dos dies esl Srs. Serra i Falcó, amb aquest grau d’entesa i destresa per posar-se d’acord dues formacions en teoria tant dispars en només dos dies, només reclamo que se’ls utilitzi per a fer de mediadors en altres temes cabdals de la política catalana i espanyola, a veure si gràcies a ells també ens en sortim, com diuen que ens en sortirem en aquests quatre anys a Badalona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.