Entrevista a Josep Duran, regidor d’educació

Ahir El Punt publicava una entrevista amb el Josep Duran, nou regidor d’educació de l’ajuntament de Badalona. Sempre és interessant el que diuen els nostres regidors, al cap i a la fi ells són els que marquen el ritme de la ciutat, i en aquest cas no podia ser menys.

Però vull extreure un parell de trossos que m’han semblat força interessants (en negretes les preguntes de El Punt):

–Badalona està en condicions de complir el compromís de disposar de 810 places públiques de llar d’infants abans del 2010?

–«El pròxim curs tindrem en marxa tres llars d’infants. El curs 2008/2009 tindrem la de Montigalà. Ens en farien falta dues més per arribar a les 810 places. Una seria a l’entorn de Canyadó i l’altra a la zona del port. Però tinc clar que hem de perseguir tenir una escola bressol per districte.»

–I la llar d’infants que l’alcaldessa ha promès a l’avinguda de Navarra?

–«El que està previst és això que dic. A partir d’aquí tindrem temps per planificar bé i parlar amb la Generalitat.»

L’alcaldessa diu que es construirà una llar d’infants a l’Avinguda Navarra i el regidor d’educació diu que no està previst. Aleshores, es construirà o no es construirà?

–L’Artur Martorell està preparat per tenir la nova línia?

–«L’escola no està preparada, així que haurem de prescindir d’alguna aula. També hi ha l’alternativa, la que jo voldria, que és col·locar temporalment un mòdul prefabricat de dues classes. M’haig de reunir amb la Generalitat.»

Em sembla que no hi ha alternativa bona. No es pot deixar fora als nens als que se’ls ha assignat l’Artur Martorell, no es bo que es perdin aules i tampoc és bo que es facin servir mòduls prefabricats. I el problema s’anirà agreujant amb els anys… Fins quan?

3 pensaments sobre “Entrevista a Josep Duran, regidor d’educació

  1. En Josep ja comença a tenir els primers problemes.
    L’alcadessa prometent llars d’infants…. el oro i el moro i el pobre d’en Josep sense mitjans.
    I les obres de les escoles Josep?

  2. : Les declaracions del Duran, respecta a les escoles bressol, des de el punt de vista del PSC son coherents, sempre han estat per la externalització d’aquest servei, ara no cal que s’amagui dient que mentre no tinguin les competències i els recursos necessaris, , fer una gestió directa no te sentit, el que està clar que les competències les tenen, i que els diners que aniran a una empresa privada tindrien de revertí directament sobre els usuaris, en aquest cas els infants. A les hores St Adrià, Mataró, Sant Cugat, Barcelona, etc,, que son idiotes , o son molt espavilats perquè sense competències han agafat la responsabilitat directament de les escoles bressol.
    I el Falcó que dirà ara, que explicarà que externalitzar no es privatitzar. Au va aneu a pastar fang. Tot plegat es mes del mateix.

  3. no només es preocupant que dins del mateix govern hi hagi contradicció, sino dins del mateix partit!!! la planificació no sembla que sigui una virtut del nostre ajuntament, però no d’ara, la cosa ja vé de lluny….com és possible sino, que s’hagi construit una escola nova, la de l’artur Martorlll, sense tenir en compte els nous habitatges que poblaran la part alta de l’escola??!! i que no em diguin que no ho sabien!, el canvi del futbol per pisos era una opció Casquete, que és que domina el partit aquí a Badalona….o sigui que mala planificació, i mala gestió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.