Badalona bitàcola fa 4 anys

El 17 de juliol de l’any 2003 feia la primera entrada a Badalona bitàcola. Tot va començar quan un dia, un company de feina (en César) va decidir crear un blog sobre “cacharritos“. Jo feia temps que tenies ganes d’explicar les coses que no m’agradaven de Badalona i vaig veure en el blog una manera de donar a conèixer les meves opinions.

I fins avui. Soc conscient de les moltes limitacions que tinc, tant d’informació com les pròpies d’una persona que no té una gran facilitat per escriure, però al menys he intentat no ser barroer ni faltar-li el respecte a ningú. I en quan a la informació, doncs segur que m’he equivocat moltes vegades. Però he repetit en moltes ocasions que no em fa por rectificar i, al contrari, si m’equivoco m’agrada que m’ho diguin.

Mai he volgut que Badalona bitàcola fos només el meu blog. I, de fet, he insistit amb unes quantes persones per tal que s’animessin a escriure. Al llarg d’aquests quatre anys han estat 4 persones les que han “picat” i han participat de Badalona bitàcola: La Mercè, en Malf (que malauradament ha escrit molt poc), en capgròs (és fàcil de reconèixer: escriu molt millor que jo) i una nova incorporació: en Victorp.

També he intentat aportar més al internet badaloní i així vaig fer un fòrum que no va durar gaire; des de fa uns mesos funciona (tot i que amb algunes errades) blogs.badabit.org, un intent de poder fer una ràpida ullada als blogs badalonins; i des de fa ja força temps, vaig guardant les fotos de Badalona bitàcola a fotos-badalona.com, una pàgina que és un espai obert per a que qualsevol pengi les seves fotos de Badalona.

Torno però a Badalona bitàcola per donar algunes dades:

  • La mitjana de visites està en unes 105 diàries.
  • Tot i això, durant les festes de maig d’enguany van arribar a ser 657 els visitants en un sol dia.
  • El mes que més vaig escriure va ser el juny del 2004 amb 53 entrades, gairebé dos per dia.
  • Els mesos que menys vaig escriure van ser agost i desembre del 2006, amb només dues entrades cadascun d’ells. Haig de dir que durant uns mesos vaig estar pensant en “aparcar” Badalona bitàcola.
  • En total hi ha 961 entrades i 1281 comentaris (dels quals 324 els he escrit jo).
  • Hi ha 22 subscriptors, es a dir 22 persones que cada cop que s’escriu una entrada al blog reben un missatge avisant-los.
  • La entrada que més comentaris va tenir (35) va estar relacionada amb el peatge que el port fa pagar a aquells que circulen amb el seu cotxe pel carrer Eduard Maristany (El port no és una drecera?).
  • En el primer i segon aniversari del blog em vaig animar a organitzar un concurs. De preguntes sobre Badalona al primer i sobre fotos de Badalona el segon. No van tenir gaire èxit, ara, el premi tampoc era gran cosa… Per l’any vinent (el blog farà 5 anys) m’agradaria recuperar el concurs. Algú s’anima a fer de patrocinador?

El blog no només m’ha servit per donar a conèixer les meves opinions. També he conegut gent, badalonins i badalonines, amb molt d’interès per la seva ciutat i he intercanviat missatges amb gent a la que no conec directament però amb la que no m’importaria gens quedar algun dia per prendre alguna cosa.

Bé, seguiré donant la vara 🙂 Amb intensitat variable, és inevitable, però amb contundència 🙂 🙂 🙂

24 pensaments sobre “Badalona bitàcola fa 4 anys

  1. eiii, moltíssimes felicitats!!!

    i segur que hi ha molts més suscrits dels que tu dius a través dels fils RSS!

    que no decaigui :):)

  2. El teu blog és una mica d’aire pur i lliure que ens deixa respirar dintre de la contaminació oficial de l’informació de l’ajuntament.
    Vull animar-te a continuar i endavant.

  3. Per molts anys!

    Sempre he assegurat que aquest és, amb diferència, la bitàcola de referència d’aquesta ciutat.

    Continueu així i tripliqueu les vostres entrades.

    Llarga vida, companys!

  4. Hola,

    Una de les 106 visites diàries és meva 😉

    Cada dia entro per saber si hi ha coses noves. És un blog molt interessant que em serveix per estar al dia de la meva ciutat des del meu exili a la Catalunya interior.

    Salut i endavant!

  5. Moltíssimes felicitats, Badabit! Estic totalment d’acord amb el comentari d’en Josep. Una alenada d’aire fresc que ja fa quatre anys que ens oreja. Que sigui per molts anys! Pel cinquè aniversari, festa grossa amb xampany català 🙂
    (qui s’han cregut que són, aquests francesos, que ens volen fer veure cava!)

  6. Muchas felicidades…yo tambien leo a menudo esta pàgina pero me corta unpoco el hecho de que nadie escriba en castellano. Yo el catalan lo hablo pero lo escribo fatal. Bueno pues eso, muchas felicidades y a continuar.

  7. Rosamari, no te cortes, que yo también uso el castellano cuando alguien hace un comentario en esta lengua 🙂

    Catalunya es bilingüe, nos guste o no, y hemos de ser capaces de respetar las preferencias lingüísticas de cada uno 🙂

  8. Badabit: Recibe -también- mi felicitación a la vez que mi admiración y reconocimiento. Realizas un gran tabajo, dentro de los ámbitos del respeto
    y del rigor. Te animo a seguir en la misma línea…y con la misma ilusión.

  9. Bé, sembla que arribo una mica tard, però igualment, felicitats pel quart anniversari! Esperem que es puguis celebrar també el 5è, el 6è i fins on el cos aguanti 😉

    Salut!

  10. Felicitats per la teva web i gràcies per ajudar a millorar l’ entorn on vivim, el barri de Can Solei i Badalona en General.
    Esperem que el proper aniversari (5 anys) veuret recollir un premi, qui sap, si de part de la ciutat de Badalona.
    Salvador 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.