ICV

Se’m fa difícil parlar d’ICV. Difícil perquè em resulta difícil d’entendre com un partit que fins ara era part del govern de la ciutat té tantes coses a denunciar. Coses en les que pot tenir més o menys raó, però de les que fa no gaires mesos n’era responsable.

Ja està bé ja que l’oposició faci oposició. Però sembla com si ICV hagués obert els ulls desprès de les darreres eleccions municipals. I no deixà de ser curiós.

A favor d’ICV podem dir que en Carles Sagués s’ha estrenat com a lider d’aquesta formació a Badalona, però cal tenir present que al seu equip hi ha gent tant responsable de algunes de les coses que ara denuncien com el PSC.

Com a mostra un botó. De “el Punt”: Iniciativa denuncia els «punts negres» del barri del Raval de Badalona

5 pensaments sobre “ICV

  1. Comparteixo les teves opinions. És veritat que ICV sembla que hagi obert els ulls un cop fora del govern. Com també ho és que, coses que ara denuncia, no fa gaire mesos era, com a mínim,co-responsabilitat d’ells.

    No sé com ha anat això del Raval; si han estat els veïns que els ho ha demanat o ha estat ICV qui hi ha anat. Cito un paràgraf de la notícia:
    “El líder d’Iniciativa va explicar que els punts denunciats són «només una aproximació aconseguida a partir d’una passejada». Les denúncies s’estendran a d’altres barris, després de la petició que, segons Sagués, han rebut de veïns d’altres punts de la ciutat.”

    Aquí he de dir que ICV va posar-se en contacte amb la Comissió de Veïns de Dalt la Vila per tal de saber com estan les coses i si ens podien ajudar. Naturalment els ho vam agraïr i vam acceptar parlar amb ells. Posteriorment vam fer una passejada pels punts més candents de Dalt la Vila.
    En un moment donat, els vam dir que ICV també tenien responsabilitat directa pel què fa al PMU perquè ells eren al govern municipal quan es va entrar a l’aprovació inicial. En Carles Segués va acceptar la crítica amb humilitat, potser perquè, tal com dius, a l’anterior govern ell no era el líder de la seva formació.

    No vam ser la Comissió qui els va anar a trucar a la porta, quedi clar, però estem satisfets que ens l’hagin obert.

    Sí, costa d’entendre que ara, a l’oposició, ICV hi vegi més clar que abans. Però si aquesta nova manera de veure els problemes ha de servir per millorar algunes coses de Badalona, benvingudes siguin les ulleres de veure-hi de prop que ICV s’ha posat.

  2. El tema de la movilitat és un que em toca de molt a prop des de fa molt temps. Els meus pares viuen a General Weyler(limit entre el barri del Gorg i el Progrés) i des de fa més de 4 anys que ells, nosaltres i un petit grup de veins venim denunciant a l’area d’urbanisme i a la de via pública les greus deficiències que hi ha en les boreres, enllumenat i ocupació de cases abandonades. Que jo sàpiga aquestes dues regiduries han estat sempre en mans socialistes i encara ho són. Des del primer moment s’ens va dir que tot el barri està en transformació i que no es poden fer inversions en via pública per què seran pedassos per quan tot estigui acabat!!!… Total que els pocs veins que queden, la majoria gent gran que hi ha viscut tota la vida, han de fer veritables meravelles per sortir de casa sense trepitjar les caques dels gossos que els ocupes deixen córrer lliurement pel carrer, esquivar els forats i els pals de llum que hi ha a les boreres i les valles de les obres…Els meus pares i jo hem avisat moltíssimes vegades a la guardia urbana pel tema de l’ocupació de les cases buïdes i res de res, i també hem anat a parlar amb urbanisme d’aquest tema….però res. O sigui, com diu la Marga, que si ara hi ha algú que ho denuncia i a sobre li fan cas, doncs ben vingut el sr. Sagués i les seves ulleres de prop

  3. Uhmm ha de ser molt més fàcil fer oposició amb informació encara de “primera mà” com han de tenir…. XD

    Salutacions… quina alegria la tornada del blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.