Vandalisme badaloní

Avui en Marianitu comentava al twitter el fet que algun vàndal ha estat modificant la Viquipèdia per tal confondre a aquells que juguem al Joc de Badalona

El vandalisme ha afectat a dues entrades, una sobre el dimoni de Badalona (enllaç a l’entrada correcta i enllaç a la que es va modificar) i una altre sobre l’escut de la ciutat (enllaç a l’entrada correcta i a la modificada).

El Joc de Badalona ha tingut un gran èxit (l’Andreu Mas deia ahir que hi ha més de 1.000 inscrits) i és normal que s’hagi colat algun brètol disposat a espatllar el joc als demés. Al cap i a la fi, internet és un reflex fidel del “món real”.

Afortunadament tot i ser fàcil de vandalitzar, la Viquipèdia té prou mecanismes com per restablir-se amb rapidesa, cosa que ha passat en aquests casos. Tot i això, podria ser que algú hagués caigut en el parany. Espero que no.

6 pensaments sobre “Vandalisme badaloní

  1. Jo tb he deixat de jugar, a més les preguntes, algunes estan mal formulades!

  2. Però perquè heu deixat de participar? Entenc que és desmoralitzador trobar-se amb aquest cas, però el joc és força entretingut i interessant. Jo encara participo tot i que vaig cometre dues errades i soc plenament conscient de que no puc aspirar a cap premi. Però crec que només mirar de contestar les preguntes ja surt a compte, encara que no guanyis res!

  3. jo tampoc entenc perquè deixeu de jugar… els promotors del joc no hi tenen res a veure i vosaltres els culpabilitzeu!! és com els que deixen de jugar per els problemes de connexió! quina poca paciència!! trobo que és molt i molt interessant el participar-hi, a part de divertit i, encara que jo també vaig fallar; no m’importa!
    també sé que no guanyaré perquè veig que hi ha gent que en sap molt, però només amb haver-hi participat ja em conformo!
    l’any que ve repeteixo, segur!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.