Juan Felipe Ruiz i el seu càrrec.

El que fa el “no saber llegir” i no saber ben bé com van les coses. Resulta que el que va demanar l’alcalde al Juan Felipe Ruiz va ser que renunciés a “les seves atribucions especials” a Marina Badalona, atribucions que li permetien fer i desfer en qüestions immobiliàries i alguna cosa més.

I aquest ha renunciat. La renúncia només afecta a la seva capacitat de gestionar grans operacions immobiliàries, però ell continua al seu càrrec.

He començat a pensar que m’havia equivocat en alguna cosa quan he llegit que havia renunciat tal i com demanava l’alcalde…

Bé. Demano disculpes pel meu error 🙁

A banda. A Nació Digital afirmen que aquest matí ha anat la Guàrdia Civil al port de Badalona…

3 pensaments sobre “Juan Felipe Ruiz i el seu càrrec.

  1. No ho entenc….Com pot continuar al seu càrrec, aquest personatge? És vergonyós!

  2. És vergonyós que una persona que ni tan sols s’ha presentat a unes elecciones pugui fer i desfer el que li vingui de gust amb els nostres terrenys (sí, els terrenys municipals són nostres).

    I que els que haurien de vetllar pels nostres interesos, per què ells sí que han estat escollits per nosaltres, posin cara de sorpresa quan fan que s’enteren d’actuacions “poc ètiques” d’aquest personatge no té nom.

    Els badalonins encara esperem una explicació !!

  3. Pués a mí lo que intranquiliza es que nuestro Alcalde se limite a “pedir” que dicha persona “quiera” renunciar a sus atribuciones especiales….

    Por cierto: ¿En qué podrían consistir las mencionadas atribuciones especiales.?…

    El Presidente de Marina Badalona es -si no equivoco- el Alcalde Serra. Yó -de poder- le preguntaría… :¿ A qué se debe -ante las irregularidades detectadas- se mantenga la permenencia en el cargo que ocupa dicho Sr…?
    ¿No ha estimado el Sr. Serra que a dicha persona -lo procedente- es “dimitirle”.?

    Bueno;pués nó…Por lo visto; no lo ha estimado…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.