Zones 30

Actualització octubre 2010: El carrer Méndez Núñez ja està senyalitzat com a zona 30 i, per tant, tot arreglat”.

Fa uns dies Badalona Comunicació explicava que l’ajuntament ampliarà les zones 30. Molt bé, però…

Al maig l’ajuntament va anunciar una zona 30 als voltants de Can Solei i de l’experiència puc dir:

  • En principi els veïns estan contents. Tot i això van fer algunes propostes de millora que ningú sembla haver tingut en compte.
  • La senyalització d’aquesta zona 30 és més aviat patètica. El rètol és petit i amb poca visibilitat. Al terra no hi ha cap marca com s’ha posat a altres llocs.
  • Per acabar-ho d’arrodonir, a la suposada zona 30 de Can Solei no s’han senyalitzat tots els carrers d’entrada, amb el que, de fet, només un 20% de la suposada zona 30 està correctament senyalitzada.

Ara que els senyors de l’ajuntament vinguin i m’expliquin (a mi i a tots els veïns de la zona 30 de Can Solei) que la mesura anunciada no és simplement una mesura propagandística.

Si es fa, que es faci bé, si us plau.

La imatge interactiva que teniu a sota mostra el mapa de la Zona 30 de Can Solei. Si poseu a sobre el ratolí veureu la suposada zona 30. Si premeu el botó esquerra del ratolí, veureu la veritable zona 30.

[swfobj src=”http://badabit.org/wp-content/uploads/2010/01/zona30.swf” width=”397″ height=”522″]

Entrades relacionades

  • 20 maig 2009 Zona 30 a Can Solei Avui l'ajuntament de Badalona ha fet pública una nota de premsa on s'explica les mesures en benefici de la mobilitat que es faran a Can Solei - Dalt de la Vila. Abans de res. Molt bona […]
  • 20 gener 2010 Millores a la zona 30 de Can Solei Ahir van publicar al bloc de l'Associació de Veïns de Can Solei una entrada on deia que l'ajuntament faria algunes actuacions de millora a la zona 30 de Can Solei. En concret les […]
  • 1 novembre 2010 Senyalització de les zones 30 Des de fa un temps l'ajuntament de Badalona està promocionant la creació de zones 30; zones de velocitat màxima 30 km/h, pensades per "racionalitzar" el trànsit. En general s'estant […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *