7 anys

Dissabte Badalona bitàcola va fer 7 anys. Molts anys i moltes hores dedicades…

Darrerament tinc el blog molt abandonat, però darrerament estic molt enfeinat i fer una entrada en condicions habitualment em porta més temps del que li puc dedicar. A més, a banda de la feina també li dedico una estona a l’Associació de Veïns de Can Solei i, sempre que puc també m’agrada dedicar una mica de temps a la fotografia. Total, no hi ha temps per a tot i el blog queda en un darrer terme (juntament amb la fotografia 🙁 )

El que no he deixat de fer és llegir tot el que puc sobre Badalona, tant als blogs i pàgines que des de fa temps segueixo, com algunes noves que he anat afegint al llarg del temps. I fins i tot, de tant en tant, miro de deixar alguns comentaris.

Al final, dedico tant temps com abans a la lectura “d’assumptes badalonins” però no tinc temps per escriure com ho feia abans.

I per temes no serà. Tinc una bona col·lecció de fotos de la nevada d’aquest hivern que m’hauria agradat posar, el tema de la trama Pretòria dóna molt de sí i la lectura d’algunes parts del sumari tenen molt suc i es podrien escriure moltes entrades del tema.

Els meus veïns em critiquen que no hagi dedicat alguna entrada a la situació d’abandonament que pateix el ja famós solar on l’ajuntament va decidir no fer les consultes externes de l’hospital municipal. Però m’agradaria fer-ho bé, amb dades i enllaços. I això porta molt temps 🙁

Bé, no és la meva intenció donar per acabat el blog, però haig de dir que segurament funcionarà a temporades. A veure si durant les vacances tinc temps per recuperar alguns dels temes pendents.

I si algú no vol anar entrant per veure si escric alguna cosa, sempre queden el RSS i la subscripció per correu electrònic

9 pensaments sobre “7 anys

  1. Primer que res, Carles, felicitats per aquests 7 anys de comentaris i reflexions, sempre acurats i ben documentats.

    Pel que ens expliques, vas molt enfeinat i això evidentment es nota a l’hora d’escriure. No sempre es té ganes, després d’una jornada intensa, posar-se a escriure, i encara menys relaxadament.

    Escriure sobre la nostra ciutat és una “feina” complexa perquè la ciutat, en sí mateixa, ja ho és. Si hi afegim que massa alegries no ens dóna, doncs ja tens un motiu més per “deixar-ho per demà“.
    Comprenc perfectament què vols dir; a mi també em passa malgrat no tenir cap blog…

    Però tot i així, t’encoratjo per descansar i tornar amb les ganes renovades per continuar sent la “veueta de la consciència” d’alguns.
    Saps posar el dit a la nafra sense fer mal, ja m’entens, i aquest parlar clar però sense esvalots, el continuem necessitant els qui et seguim des de l’inici de Badalona Bitàcola.

    Així doncs, felicitats, bones vacances i fins molt aviat!

  2. Felicitats pels 7 anys Badabit!! Gràcies per tota la informació que aquí comparteixes i molts d´ànims per al futur.

  3. Estic convençut que no ho deixaràs. Tens massa coses al pap.
    A molts ens has ensenyat moltes coses, no només de Badalona, si no de comunicació.
    Val la pena llegir una entrada teva encara que sigui un cop al mes.

    Per molts anys.

  4. Moltes felicitats pel l’aniversari!
    I aparts dels ànims, agrair-te la dedicació, sigui en la intensitat que sigui!!! Moltes gràcies per la feina!

  5. Moltes felicitats!! la teva web és un referent a la ciutat de Badalona i la teva feina a l’ AV Can Solei imprescindible.

  6. Felicitats per l’aniversari i per la bona feina que fas.

    Tot i així discrepo amb un tema que has esmentat. El del descampat.

    “Els meus veïns em critiquen que no hagi dedicat alguna entrada a la situació d’abandonament que pateix el ja famós solar on l’ajuntament va decidir no fer les consultes externes de l’hospital municipal”

    —-> L’ajuntament va decidir no fer les consultes gràcies en molt bona part, a la decisió de l’associació de veïns de mantenir una posició contrària. Si hi hagués donat suport, actualment el solar no estaria en situació d’abandonament (això no vol dir que estigui brut). Ara resulta que el posaran a menys de 200 metres on hi ha el solar…també es queixarà l’AA.VV?

  7. Marc, l’ajuntament no va fer les consultes externes al solar perquè ho van desaconsellar els tècnics municipals per diversos motius, però el més important era la manca d’espai que quedava al haver de fer unes rases per tal que pogués arribar llum natural a les consultes. Per altra banda, les noves consultes es troben a uns 15 metres del lloc on són ara i de l’hospital municipal, amb el que els metges (que treballen als dos centres) no hauran de fer gairebé cap desplaçament per anar d’un lloc a l’altre.

    L’actual lloc és molt millor del que es proposava al solar. Tot i així només les raons tècniques van impedir el que hauria estat un gran error.

    Prou desintoxicació en aquest tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.