Ferran Falcó i la Generalitat

Fa ja un temps un conegut, gens convergent, però molt “falconista” em comentava que li preocupava el que podria passar si, com és força probable, CiU guanya les properes eleccions a la Generalitat.

El meu conegut deia que, donat que en Falcó ja havia tingut càrrecs de confiança quan CiU estava al govern, el més probable és que, governant de nou Catalunya, en Falcó tornés a tenir sobre la taula l’oferta d’algun càrrec d’abast nacional. Tot i la seva confiança amb el Ferran, es preguntava fins a on era un polític badaloní i fins a on un polític. Si teniem Ferran per anys o per mesos.

Tot i que CiU no s’acaba amb Ferran Falcó no hi ha dubte de que la figura de l’alcaldable de la formació té molt pes en la imatge badalonina del partit, així que és probable que la seva marxa influís en els resultats electorals a la nostra ciutat. Sempre quedaria la possibilitat de que Ferran aguantés fins les municipals i segons els resultats, marxés a fer altres tasques més desitjables, però, la veritat, seria molt lleig i en Ferran perdria la bona imatge que té ara davant de molts badalonins i badalonines.

Bé, no sé que passarà, aquí deixo la reflexió.

Un pensament sobre “Ferran Falcó i la Generalitat

  1. Ferran Falcó -más que un político- es un “trabajador sério” que ama la Ciudad,a la que dedica todo su esfuerzo. Y lo hace sumando a la labor; el valor añadido, de un contacto insisitente,con la opinión pública. Tanto si ésta es para opinar ó criticar…

    ¿Que sus merecimientos deberían hacerle subir enteros en la consideración -que yá se le tiene- en CiU.? Pués nó…

    Falcó sigue teniendo un compromiso con Badalona. No ha terminado -ni mucho menos su prestación a la Ciudad que le sigue necesitando y mucho.Falcó y la Alcaldía,están más cerca de lo que muchos creen…

    Además: En CiU -hoy- se están removiendo hasta los cimientos.¿El futuro.? Ahí sí…: Falcó déberá tener un lugar.Lo habrá ganado y será -también- después de superar el lastre actual de la imputación que debe solventar…Y lo hará.

    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.