Els pescadors i el port de Badalona

Ja ho comentava el dia 8 de setembre a una entrada titulada El port de Badalona; els pescadors no estan gens contents amb el tracte que reben de Marina Badalona, l’empresa que gestiona el port i que té com a conseller delegat un exregidor de l’ajuntament.

Ara, veient que no aconsegueixen res, amenacen en bloquejar el port si no s’instal·len els serveis que falten com la llotja i la fàbrica de gel (Badalona Comunicació). Però és que, a més, una de les justificacions per fer el port va ser la dàrsena pesquera…

Ah!, ja m’ho deixava… Marina Badalona ha dit que no es respondrà de moment a les demandes dels pescadors, assegurant que la manca de barques de pesca no faria rendible aquestes instal·lacions. Es a dir que al final resulta que hi ha poques barques pesqueres a Badalona. I aquestes poquetes barques justifiquen un port (esportiu) però no els serveis que necessiten els pescadors. Curiòs? No, oi?

Més informació sobre el port de Badalona:

6 pensaments sobre “Els pescadors i el port de Badalona

  1. Ja cal que hi vagin amb compte els pescadors, perque qualsevol dia s’hi trobaran un fantàstic edifici de ‘Alto Standing’ a primera línia de mar, al lloc que ténen reservat per a ells, que segur que serà més rentable (per alguns) que quatre barquetes que no representen progrés ni benefici per a la ciutat.

    Encara que tots sabiem les veritables raons per a construir el port, no deixa de sorprendre la prepotència de Marina Badalona, amb el consentiment de l’ajuntament.

  2. Laura:

    Estoy un poco disgustada con muchas cosas que pasan badalona, pero hoy solamente voy a hablar de una en especial.
    Soy una persona a la que le gusta mucho la playa. Siempre me ha gustado la zona de Can Ribo porque aparte de es muy tranquila, se aparca muy bien. Llevamos unos años que parece que esa playa no pertenezca a Badalona,no esta cuidada, ni mucho menos limpia, me refiero al agua, Te vas hacia el centro y esta todo super bien cuidado y limpio, en cambio la playa a la que yo voy esta echa una MIERDA. Me gustaria que se la tomaran un poco mas enserio, no por mi porque yo ahora me voy a MONTGAT, sino por la gente que sige yendo.

    Un saludo y recordad que Can Ribo pertenece a Badalona.

  3. EL tema del port es totalment surrelaista s’ha fet un port purament per especular immobiliariament i qui ho negui está cec , si queden 4 pescadors a Badalona no em direu que es va fer el port per salvar la tradició marinera … i tots els pisos de propina.

  4. Una de les excuses per a fer el Port de Badalona era pels pescadors. Però, es clar, aquests no vindran sinó tenen les instal.lacions adeqüades.
    A la Pilar i al Victor dir-lis que no hi cabrien les barques dels pescadors de Badalona que hi ha repartides per tots els ports del litoral. Fent un símil adequat, és un peix que es mossega la cua, ja que no venen els pescadors perque no hi ha les condicions, i Marina Badalona no ho condiciona perque no val la pena per les barques que hi ha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.