Cotxes a Margarida Xirgu

M’ha escrit un veí del carrer. Diu al seu missatge: “només afegiria una cosa a les teves queixes..(metro…al centre, semàfors…etc.) que els cotxes no envaeixin les voreres…estic tip de trucar a la guàrdia urbana i no em fan punyeter cas…“.

Malauradament no serveix de res trucar a la GU. No sé per quin curiós motiu està “tolerat” aparcar els cotxes a sobre la vorera de Margarida Xirgu (i de fet també al carrer d’en Prim). Més curiós encara és veure com la grua passa pel nostre carrer fent ulls grossos als cotxes aparcats sobre la vorera per anar a la Riera Matamoros (uns metres més enllà) i endur-se qualsevol cotxe que estigui aparcat en un pas de vianants que és molt difícil de veure si no el coneixes. A veure si un dia faig una foto i la poso aquí, ja m’entendreu.

No entenc i dubto que arribi a entendre mai aquesta “tolerància” no escrita que fa que en alguns carrers es puguin saltar les normes d’aparcament i en altres no. Seran categories? Si és així, a nosaltres que ens correspon una categoria alta o baixa? Crec que és dÂ’arrossegar-se pel terra

2 pensaments sobre “Cotxes a Margarida Xirgu

  1. Efectivament, no serveix per res trucar a la G.U. ni parlar amb la senyora alcaldessa ja que la seva resposta davant els fets és que tinguem tolerància!!!.
    Una altra cosa a afegir, segons m’han dit el nostre parking és l’únic que no està ocupat en la seva totalitat. Evidentment perque no passa la grua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.