El cotxe oficial de la Maite Arqué

Durant molt de temps vaig estar denunciant des d’aquí el fet que xofer de l’alcaldessa aparqués el cotxe oficial sobre la vorera del carrer de Margarida Xirgu quan la venia a buscar. No em semblava (ni em sembla) acceptable que el cotxe oficial de l’alcaldia es salti les normes de trànsit.

Però desprès de la tornada de vacances no havia tornat a veure aquest cotxe a Margarida Xirgu i alguna veïna del barri fins i tot m’havia arribat a dir que creia que l’alcaldessa ja no vivia a aquest carrer. Però la setmana passada vaig saber perquè no estava el cotxe aparcat sobre la vorera. Ara aparca al garatge d’un edifici del carrer. Evidentment és tot un detall que el cotxe oficial de lÂ’alcaldessa de Badalona no aparqui sobre la vorera i vull felicitar a l’alcaldessa de haver pres aquesta decisió.

Ara tinc alguns dubtes. Qui paga aquesta plaça d’aparcament? És de lloguer o comprada? Crec que a prop de l’ajuntament el consistori té places de garatge comprades. No podria anar la senyora alcaldessa caminant fins allà?

Bé, a pesar dels meus dubtes, m’alegro que, al menys a Margarida Xirgu, el cotxe oficial de l’alcaldessa no sigui un cotxe més aparcat sobre la vorera. Gràcies.

2 pensaments sobre “El cotxe oficial de la Maite Arqué

  1. Lo que es una pena es que no tomen de una vez la decisión de poner pirulos a lo largo de toda la acera para que NADIE pueda aparcar sobre la acera, que ya está bien de tener que hacer malabarismos para pasar con un cochecito cada vez que te cruzas con alguien o que topas con una caca o pis de perro (que esa es otra…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.