Revista La Bòbila

Fa ja uns dies que va sortir el primer número de la revista La Bòbila (LaB). És una revista que es publica en format paper (tot i que es pot trobar en format electrònic a Vilaweb Badalona) i que tracta temes d’actualtitat badalonina des d’un punt de vista particular. Una mica difícil de llegir en el format electrònic (cal una mica d’imaginació per fer-se la composició dels textos 🙂 ), val la pena fer-li una ullada. I per animar-vos a fer-la, aquí quatre cosetes…

micaco madur. Una programació al marge de la oficialista. Mocadors solidaris. La Penya als play-offs. En Pedro Guerra (de nou!) al Zorrilla. La participació al concurs de dimonis. Música en català: Whisky’ns. L'”altre” ciutat es mou: associació de músics professionals de Badalona, Coordinadora Popular de Festa Major, Quòniam, Artistes del Geni, entitats populars i associacions de veïns i, perquè no, La Bòbila. La Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular, ànima de la festa.

micaco verd Un 25% menys destinat a Festes. Solidaris per decret: 1 euro pel mocador. El Penya-Madrid el dia 10 a quarts de nou del vespre. Sense Carpa de les Arts, els concerts a Titus. Un dimoni sobre el Quixot… i això què té a veure amb Badalona? Els músics locals, gairebé oblidats per les Festes. Un programa “rebaixat” respecte els últims anys. Els Geganters, a la seva.

Escafandre Fa uns anys haguéssim posat el banyador com a element indispensable del pack de festes. Ja se sap: el primer banyet, que la calor de maig convida. Veient com està l’aigua, millor anar-hi amb escafandre.

Micaco efervescent Què passa si en quinze dies barreges migues, sardines, arrop, gelats, fideuà de Can Cinto i patates Coromines? Només un micaco efervescent pot baixar l’inflor d’estómac d’aquest empatx gastronòmic.

Bé, si us animeu i us baixeu la revista, no deixeu de llegir les xifres de les Festes de Maig i l’entrevista al quixot 🙂

Actualització 18/5/2005: Podeu trobar La Bòbila en paper (recomanable) al Cafè de la Sargantana (c/ Sant Francesc d’Assís, 18)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.