Festa del bosc 2007

Aquest diumenge vaig estar amb la família a la festa del bosc. L’experiència és maca. Malgrat ho hagi repetit ja uns quants cops, m’agrada molt anar a plantar els arbres i veure com van creixent (poquet) al llarg de l’any.

Al llarg d’aquests anys hem anat plantant arbres a diversos llocs, la qual cosa fa que cada diumenge que pugem a fer-los una ullada ens fem una petita excursió. Aquest any, però, volíem poder plantar els arbres a prop d’alguns del que ja havíem plantat altres anys, per no dispersar-nos massa, així que vam voler arribar d’hora i si, en principi, l’activitat començava a les 10:30 del matí, vam arribar a les 11. A aquella hora, la cua per poder demanar les cintes per anar a recollir un arbre per plantar era molt llarga. A les 11:25 arribava la Maite Arqué, contemplava la cua i cinc minuts més tard (jo diria que per la seva intervenció) l’organització muntava una altra taula per a repartir cintes. Just quan ens tocava a nosaltres… Total mitja hora d’espera, massa al meu entendre.

Un cop arribats a la zona que ens va tocar, vam veure que hi havia molta gent fent-se el forat ells mateixos, amb la qual cosa, molts arbres quedaven a tocar uns als altres. Ja suposo que es compta amb que molts d’ells no sobreviuran, però tot i això, crec que caldria haver posat una mica d’ordre.

I ja està 🙂 Un cop plantat els arbres vam anar a que la canalla s’ho passes bé amb les activitats que havia organitzades.

Com sempre, trobo que és una bona activitat, però crec que està massa estancada a un mateix lloc (tot i que, en part, això ens beneficia a l’hora de fer la visita mensual als arbres) i que manca una mica més d’organització a l’hora de fer la plantada. Aquest any vaig trobar a faltar d’insistència d’altres anys de recomanar que es vagi a visitar els arbres de tant en tant a posar-lis aigua i, de fet, em va sàpiga greu quan vaig sentir a una senyora dient a la seva filla que l’any vinent anirien a veure si l’arbre havia sobreviscut 🙁

Un parell de fotos:

Cua per recollir les cintes que donen dret a un arbre.
La cua (queda amagada sota els arbres) a les onze del matí

Arbres acabats de plantar massa junts.
Arbres plantats massa junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.