En canal

Molt breument… Ara que fins i tot CiU es mostra disconforme amb el port (un aparcament de vaixells li diuen) crec que és un bon moment de preguntar-se si té sentit seguir amb la construcció del canal.

Crec que el canal no millorarà la situació actual del port (aparcament de vaixells) i a sobre és una obra molt gran i d’un gran cost.

No fora millor fer un parc tipus parc Europa de Santa Coloma en aquell espai? Els blocs de pisos es poden fer igual i la gent que visqui allà viurà molt millor si al davant tenen un parc que amb el canal.

En definitiva, no veig cap avantatge amb el canal i només veig inconvenients. Potser només soc jo, així que he obert un fil amb enquesta al fòrum betulo per tal de que qui vulgui pugui dir la seva i votar si està a favor o en contra (a més de poder-ho fer als comentaris d’aquesta entrada).

Notícies relacionades:

2 pensaments sobre “En canal

  1. Llastima que l’Ajuntament, com sempre, passi totalment dels ciutadans, perquè amb la bona gent que hi ha per Badalona que pensa realment en millorar la seva ciutat no entenc com podem estar tant malament…

    Salutacions!

  2. Personalment no conec el Parc Europa de Sta. Coloma, però sí el que va representar el Parc de Vallparadís a Terrassa: un exemple a seguir! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.