Gent contenta

Gent contenta és un col·lectiu de badalonins i badalonines que recolcen la candidatura del Carles Sagués a l’alcaldia de l’ajuntament de Badalona.

Pel que sé, la Gent contenta no està afiliada a cap partit i per la seva manera d’apropar-se a un candidat més que a un partit, em recorden als “Ciutadans pel canvi”.

Tinc però una amiga de fa molts anys, molt activa a l’agrupació dels Ciutadans pel canvi de la seva població (no és Badalona), que va quedar molt desil·lusionada en veure als membres del partit del seu candidat, prendre control de l’agrupació, només, segons diu ella, per a que CpC no fes nosa.

Espero, de tot cor, que aquesta Gent contenta tingui motius per seguir-ho sent molt més enllà de les properes eleccions municipals, sigui o no alcalde el seu candidat (i em refereixo només a nivell polític, perquè al personal estic segur que no els hi afectarà el que passi a les eleccions 🙂 ).

Sé que tenen una web, però no tinc ni idea d’on… Prometo publicar l’enllaç quan el sàpiga!

Actualització 15/3/07: Gràcies a “el Punt” ja tinc l’adreça de la web de la “Gent Contenta”. Però, la veritat, m’ha resultat decebedora. És una pàgina senzilla, vistosa i no accessible, és a dir, una pàgina discriminatòria per a persones amb alguna discapacitat. En la línia de les webs dels grups municipals badalonins, que no es salva cap… Una llàstima perquè una web tan senzilla seria molt fàcil fer-la accessible.

La notícia a el Punt: Es presenta Gent Contenta, un grup de suport al candidat d’ICV a Badalona

Logo Gent contenta

5 pensaments sobre “Gent contenta

  1. Hola badabit veig que és una persona informada, doncs la seva informació sobre la gent contenta ha sortit en el blog gairebé en el mateix moment que s’estava produint, felicitats per la immediatesa!!! Jo soc del grup de la gent contenta i de moment no veig per què vosté ens compara amb els ciutadans pel canvi. Nosaltres no tenim aspiracions polítiques, ni formem part de cap llista de cap partit, només dediquem el sostre temps lliure a donar a conèixer el nostre candidat, que pensem fermament que serà un bon alcalde per la ciutat, i en això estem treballant en donar a conèixer a n’en Carles en aquells cercles culturals, laborals i personals on no se’l coneix. Per què pensem que és una persona honesta, treballadora i capaç de donar l’empemta que Badalona necessita per sortir d’aquest forat que fa tant temps que ens arrossega. Nosaltres el coneixem i comfiem en ell i volem que més gent el conegui, i per això ens hem agrupat, i per això ho estem fent.Senzillament!
    Pel que fa al tema de la pàgina web, doncs segurament no és res de l’altre mon, no som especialistes ni ens dediquem a estar a la xarxa permanentment en contacte amb les noves tecnologies. En qualsevol cas gràcies pel suggeriment, ja buscarem en el google alguna pàgina web on hi hagi informació sobre el tema, segurament a la de la once…Res més si vostè o qualsevol altre persona del blog vol estar informada només cal que entri a la nostra pàgina web. Fins un altre!

  2. Bondeia, no estic tan informat com m’agradaria… Però hi temes que m’interessen més que altres 🙂
    La comparació amb CpC és, per mi, inevitable. Conec a una persona que va viure molt il·lusionada la creació de CpC i ara conec a persones que han creat aquest grup també amb molta il·lusió. En tots dos casos sou gent no necessàriament vinculada al partit polític del “vostre candidat” i que no esteu al partit, possiblement, perquè no us interessa. Evidentment hi ha diferències amb CpC. CpC es va presentar a les eleccions col·ligat amb el PSC, moltes de les persones de CpC no coneixien directament a Maragall,… Però això no treu algunes similituds.
    En qualsevol cas jo feia esment d’aquestes, si vols petites, similituds per fer veure que, malauradament, el candidat només és el referent, però que al nostre país es voten partits, no persones i als partits hi ha molta gent amb molts interessos, no sempre concordants amb els del cap de llista…

    I en quan a la pàgina web, tinc pendent una entrada parlant de les webs badalonines i de la poca sensibilitat que hi ha als nostres grups polítics en vers aquesta realitat. Soc conscient, i així ho he defensat en més d’una ocasió, que Badalona no és una ciutat “internauta”, però això no és motiu per tenir webs abandonades o que no compleixen unes normes bàsiques per permetre l’accés a totes les persones.
    Una cosa més, m’ofereixo a dir-vos quines coses caldria fer a la vostra web per tal que fos accessible. De moment us ofereixo un enllaç a una plana web on trobareu una bona quantitat d’informació i d’enllaços. La pàgina web de la ONCE no és un bon lloc per mirar 🙁
    http://mosaic.uoc.edu/articulos/accesibilidad0306.html

  3. Gràcies per la informació. ….la veritat és que hem intentat entendre com fer accessible la pàgina però no ens n’hem sortit. són amics teus aquests que surten a la foto? Els admiro, fer totes aquestes coses… Bé a la propera reunió de la gent contenta farem arribar la teva proposta i ja et direm alguna cosa.

  4. Hola badabit! Ayer fuí a la convención del programa de izquierda unida y vi a los de la gent contenta, yo no lo veo muy claro estoy de acuerdo contigo que lo que quieren es colocar al Sagués y de paso colocar-se ellos. Ya veras como al final les vemos en algun departamento o en algun cargo de confianza

  5. Rosamari, me parece que no has entendido nada de lo que he escrito 🙁

    El grupo y su objetivo (en singular) está muy claro “colocar” (como tu dices) a Carles Sagués en la alcaldía. Y no lo he puesto en duda en ningún momento. Hasta confío en la buena voluntad de Carles Sagués.

    Pero lo que he dicho es que también mucha de la gente (de CpC) que en su momento apostó por Maragall, confiaban en él y no buscaban nada a cambio. Y al final muchos quedaron desencantados con la actitud del PSC.

    Y he añadido que espero que a GC y a Carles Sagués no les pase lo mismo que a CpC y Maragall. A fin de cuentas Carles Sagués no es ICV ni ICV se acaba en Carles Sagués.

    Rosamari, espero que no seas militante de ICV…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.